Med den glimrende 4Forty cykelhjelm fra Bell Helmets på hovedet, kan du trygt begive dig ud i den vilde natur på din mountainbike. Hjelmen er udstyret med MIPS, der står for Multi-directional Impact Protection System - en tek…
Læs mere
Størrelsesguide til cykelhjelme
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Varen er fragtfri Fri fragt*
ved 299,-
Spørgsmål? Ring på 39 40 31 31 eller skriv til info@cykelpartner.dk
'

Med den glimrende 4Forty cykelhjelm fra Bell Helmets på hovedet, kan du trygt begive dig ud i den vilde natur på din mountainbike. Hjelmen er udstyret med MIPS, der står for Multi-directional Impact Protection System - en teknologi der er med til at beskytte dig imod fald i vinkler, normale hjelme ikke altid kan klare. Selvom 4Forty er let er den også samtidig robust, for Bell er ikke gået på kompromis med din sikkerhed i udviklingen af cykelhjelmen. 4Forty har et justerbart visir-system, der kan tilpasses alt efter om du kører med eller uden cykelbriller. Foruden dette er hjelmen bl.a. udstyret med No-Twist Tri Glide-teknologi, der hjælper med at holde cykelhjelmens remme ind til dit hoved og forhindrer dem i at sno sig.

Anvendelse
4Forty egner sig især til mountainbike og Cross Country, idet den er designet til at kunne klare de hårde forhold i naturen. Bell har også gjort meget ud af give hjelmen optimal komfort. Det er bl.a. lykkedes ved at give hjelmen Sweat Guide - svedtransporterende puder. Puderne er sammen med hjelmens udformning med til at lede sved væk fra din pande og dine briller, så det ikke løber i øjnene og generer dig under kørslen. Oveni dette er cykelhjelmen udstyret med 15 ventilationshuller, der hjælper med at holde dig tempereret.

Specifikationer

 • Farve: Sort
 • Aldersgruppe: Voksen
 • MIPS
 • Indvendig omkreds: Vælg mellem 51-55 / 55-59 / 59-63 og XL/61-65cm
 • Vægt: 338 gram
 • Godkendelser: CE EN 1078 samt CPSC
 • 15 ventilationshuller
 • Float FitTM
 • Fusion In-Mold Polycarbonate Shell
 • GoggleguideTM Ajustable Visor System
 • No-Twist Tri GlidesTM
 • Sweat GuideTM

Kvalitetsniveau
Denne Bell 4Forty cykelhjelm er godkendt efter de europæiske sikkerheds-, miljø - og sundhedskrav - EN 1078. Bell har benyttet sig af in-mold-teknologi i produktionen, hvilket vil sige at hjelmens indre og ydre skal er støbt sammen i ét fremfor at være limet sammen. Det giver en lettere men mere robust konstruktion.

Vedligeholdelse
Cykelhjelmen kræver minimal vedligeholdelse, og du kan med fordel tørre hjelmen over med en fugtig klud, hvis det er nødvendigt. Puderne er vaskbare og allergivenlige.

Justering og anvendelse
Med denne hjelm har du mulighed for at justere den indvendige omkreds ved hjælp af en skruejustering i nakken (Float Fit). Med dette system regulerer du let hjelmens hovedrem i omkreds størrelse, men også den horisontale position på støtten i nakken. Man skal blot dreje på knappen i nakken indtil hjelmen er tilpasset så den sidder fast på hovedet.

 

Tilgængelige varianter

51-55 cm, 55-59 cm, 59-63 cm, 61-65 cm


Sådan indstilles din cykelhjelm korrekt
For at sikre den mest optimale beskyttelse af hovedet er det væsentligt, at den er indstillet helt korrekt.

Som hovedregel gælder disse 3 tommelfingerregler:

 • Hjelmen skal passe til hovedets omkreds
 • Hjelmen skal altid sidde helt vandret på hovedet
 • De forreste stropper skal gå lodret ned og stropperne skal sidde godt til, når spændet omkring hagen lukkes

For at opnå den størst mulige sikkerhed, er det vigtigt at kende omkredsen af hovedet inden køb.

Den rette størrelse sikrer optimal sikkerhed og komfort
Omkredsen måles bedst med et målebånd, som placeres vandret omkring hovedet, lidt over ørerne. En god tommelfingerregel er, at der måles ca. 2 cm. over øjenbrynene.

0-3 år 44-52 cm
2-7 år 46-57 cm
5-12 år 52-60 cm
12+ 52-65 cm

Størrelserne er vejledende og vi anbefaler altid, at du måler omkredsen af hovedet inden køb af en ny cykelhjelm.

Ingen anmeldelser af dette produkt.