Fragtfri ved DKK 299,00
Prismatch
365 dages returret
39 40 31 31
1 anmeldelser
Alsidigt regnslag til din cykelhjelm, så hovedet forbliver tørt under hele cykelturen. Regnslaget er lavet i en funktionel signalfarve, så du kan forblive synlig ved færdsel i trafikken. Denne synligh…
Læs mere
Vejl.: 129,00
DKK 119,00
Ikke på lager
Forventet: 31/01/2020 - Få mail ved hjemkomst
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 18.00
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fragtfri ved DKK 299,00

Alsidigt regnslag til din cykelhjelm, så hovedet forbliver tørt under hele cykelturen. Regnslaget er lavet i en funktionel signalfarve, så du kan forblive synlig ved færdsel i trafikken. Denne synlighed bliver optimeret af store reflekser på siden af regnslaget, så der ingen chance er for, at du ikke bliver set. Et elastikbånd i kanten sørger desuden for, at regnslaget har en god tilpasning.

Anvendelse
Dette regnslag sørger nemt for et tørt hoved til den gængse cykelrytter, og passer til alle cykelhjelme, da elastikkanten giver en god tilpasning.

Specifikationer

  • Farve: Gul
  • Vandtæt
  • Store reflekser for bedre synlighed
  • Elastikbånd i kanten for god tilpasning 

Kvalitetsniveau
Abus giver mange muligheder for anvendelse med deres produkter i det, at de har et meget stort fokus på sikkerheden. Dette har gjort dem til dominerende på det internationale marked, hvor de har udviklet kvalitetsprodukter i årevis. Firmaets produkter er også tilføjet en stor portion af funktionalitet og komfort, hvilket har gjort, at de er blevet benyttet af amatører og professionelle i årevis.

Vedligeholdelse
Dette regnslag kræver ikke den store vedligeholdelse, men kan blive tørret over med en fugtig klud ved skidt og snavs.

29-09-2019
Helt perfekt 👌