Dime FS Mips har gode holdninger til dit barns sikkerhed, og sikrer det igennem robuste materialer og en behagelig pasform. Cykelhjelmen er lavet med MIPS, der holder dit barns hoved stabilt og sikkert under eventuelle h&arin…
Læs mere
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fri fragt til pakkeshop
'

Dime FS Mips har gode holdninger til dit barns sikkerhed, og sikrer det igennem robuste materialer og en behagelig pasform. Cykelhjelmen er lavet med MIPS, der holder dit barns hoved stabilt og sikkert under eventuelle hårde styrt og stød. Yderskallen er lavet med en fuld hardbody ABS skal og foring af EPS liner, så dit barn bliver mødt med en robust og alsidig cykelhjelm. Roc Loc justeringssystem sørger for en kompakt og tæt hjelm, da størrelsen på begge led nemt kan justeres nøje. Barnet bliver desuden godt ventileret med svedtransporterende puder og 8 luftkanaler.

Anvendelse
Dime FS Mips højner niveauet for cykelhjelme til børn med denne hjelm, der kan være med til at give dit barn en god oplevelse på cyklen. Cykelhjelmen kan nemt anvendes af børn, da størrelsen på begge led blot justeres vha. en drejeknap bagpå. Dermed kan den perfekte pasform fås, da hjelmen også kan fås i forskellige størrelser. Cykelhjelmen henvender sig til børn i alderen 0-12 år, og kan bruges til alt fra cykel til skateboard og løbehjul.

Specifikationer

  • Farve: Mat blå
  • Aldersgruppe: Børn og junior op til ca. 12 år.
  • Indvendig omkreds: 47-51 cm eller 51-55 cm
  • Godkendelser: CE EN 1078 samt CPSC
  • ABS Fuld hardbody skal med EPS liner
  • Integreret MIPS teknologi
  • Svedtransporterende puder i forskellige størrelser for bedre tilpasning
  • Roc Loc® justeringssystem
  • 8 luftkanaler

Kvalitetsniveau
Giro har skabt dagsorden fyldt med funktionalitet og komfort med deres produkter. Produkterne bliver produceret ud fra stramme krav i cykelverdenen, hvor kunderne tæller amatører og professionelle. Firmaet bestræber sig på, at benytte sig af de bedste materialer og seneste teknologier, så kunden kan stå med det bedste produkt i hånden. Kunden kan derfor være tryg ved køb af produkter fra Giro.

Vedligeholdelse
Dime FS Mips skal ikke vedligeholdes som sådan, men kan have godt af en fugtig klud ved skidt og snavs.

Ingen anmeldelser af dette produkt.