Fragtfri ved DKK 299,00
Prisgaranti
365 dages returret
39 40 31 31
Bells Local viser med et klassisk design, hvordan den ideelle cykelhjelm til skate og BMX skal se ud. Skaterhjelmen har et smalt design, og giver en god kombination af sikkerhed og flot udseende, til den kvalitetsbevidste cyk…
Læs mere
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 18
Prisgaranti Prisgaranti på alle varer
Opnå gratis fragt Fragtfri ved DKK 299,00

Bells Local viser med et klassisk design, hvordan den ideelle cykelhjelm til skate og BMX skal se ud. Skaterhjelmen har et smalt design, og giver en god kombination af sikkerhed og flot udseende, til den kvalitetsbevidste cyklist og skater. Hjelmen er udstyret med Action Fit, der gør justering af hjelmens indre omkreds nemt. Desuden er cykelhjelmen udviklet med 10 huller til ventilation, så hjelmen ikke bliver alt for varm under høj energi.

Anvendelse
Denne cykelhjelm henvender sig til skate, BMX og Freeride, hvor hjelmen både med sit look og design egner sig perfekt. Hjelmens Action Fit- system tillader desuden, at det er hurtigt og nemt at tage hjelmen på. Størrelsen justeres blot vha. af en knap bagpå, så hjelmen dermed altid kan sidde perfekt på hovedet.

Specifikationer

  • Farve: Mat Titanium/Sort refleks
  • Aldersgruppe: Junior og voksne
  • Indvendig omkreds: Vælg mellem 51-55 / 55-59 og 59-63
  • Vægt: 453 gram
  • Godkendelser: CE EN 1078 samt CPSC og ASTM F1492-08 (Skater)
  • 10 ventilationshuller
  • Action FitTM
  • ABS Hard Plastic Shell with EPS Liner

Kvalitetsniveau
Bell Helmets er verdenskendt for at lave kvalitetshjelme til den kvalitetsbevidste atlet, der elsker fart og komfort. Firmaet laver sikre letvægtshjelme, der tilfredsstiller både børn, amatører og professionelle. Du kan derfor altid som kunde være sikker på, at du får et kvalitetsprodukt ved køb fra Bell Helmets.

Vedligeholdelse
Cykelhjelmen kræver minimal vedligeholdelse, men du kan med fordel tørre hjelmen over med en fugtig klud, hvis det er nødvendigt. Puderne er vaskbare og allergivenlige.

Ingen anmeldelser af dette produkt.