Yadd-I holder tempoet oppen, når det handler om en sikker og alsidig cykelhjelm. Cykelhjelmen har et stilrent design, hvor hjelmen samtidig er gjort robust og let med en In-mold konstruktion. Her menes der, at yderskallen er …
Læs mere
Størrelsesguide til cykelhjelme
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fri fragt*
ved 299,-
'

Yadd-I holder tempoet oppen, når det handler om en sikker og alsidig cykelhjelm. Cykelhjelmen har et stilrent design, hvor hjelmen samtidig er gjort robust og let med en In-mold konstruktion. Her menes der, at yderskallen er støbt sammen med den beskyttende foring af EPS liner. Dermed gives der en god pasform, og hjelmen kan give en optimal beskyttelse baseret på en lav vægt. Specielt ved denne hjelm er, at pasformen tilpasses vha. en elastik. Soft Tune System sørger dermed for, at pasformen altid er kompakt. Yadd-I holder desuden trafikantens hoved tempereret med Forced Air Cooling Technology.

Anvendelse
Yadd-I fra Abus sørger i stor grad for en alsidig og sikker hjelm til trafikanten, hvor der stadig kan bibeholdes et stilrent udseende. Cykelhjelmen henvender sig til den moderne pendler, hvor der kræves sikkerhed i trafikken. Denne hjelm er desuden meget komfortabel at anvende, da den er udstyret med bløde og justerbare stropper, og en pude ved hagespændet. Justering foregår blot vha. et spænde i nakken.

Specifikationer

 • Farve: Midnatsblå
 • Vægt: 240-300 gram
 • In-mould konstruktion
 • Elastiktilpasning
 • 5 ventilationshuller
 • Aftagelige og vaskbare inderpuder'
 • Aftagelig skygge
 • Klik-spænde

Kvalitetsniveau
Abus giver sikkerhed og komfort med deres produkter, hvor en ordentlig beskyttelse altid har været første prioritet. Dette har adskilt dem fra andre fabrikanter, og gjort dem til det mest reelle alternativ på markedet. Firmaet leverer både til amatører og professionelle, og skuffer sjældent med sine produkter. Kunden kan derfor være tryg ved køb af produkter fra Abus.

Vedligeholdelse
Cykelhjelmen fra Abus kræver ikke en stor vedligeholdelse, men kan med fordel blive tørret over med en fugtig klud ved skidt og snavs. Man bør ikke bruge stærke rengøringsmidler til vedligeholdelse, da dette kan beskadige cykelhjelmen.

Tilgængelige varianter

, 58-61 cm


Sådan indstilles din cykelhjelm korrekt
For at sikre den mest optimale beskyttelse af hovedet er det væsentligt, at den er indstillet helt korrekt.

Som hovedregel gælder disse 3 tommelfingerregler:

 • Hjelmen skal passe til hovedet omkreds
 • Hjelmen skal altid sidde helt vandret på hovedet
 • De forreste stropper skal gå lodret ned og stropperne skal sidde godt til, når spændet omkring hagen lukkes

For at opnå den størst mulige sikkerhed, er det vigtigt at kende omkredsen af hovedet inden køb.

Den rette størrelse sikrer optimal sikkerhed og komfort
Omkredsen måles bedst med et målebånd, som placeres vandret omkring hovedet, lidt over ørerne. En god tommelfingerregel er, at der måles ca. 2 cm. over øjenbrynene.

0-3 år 44-52 cm
2-7 år 46-57 cm
5-12 år 52-60 cm
12+ 52-65 cm

Størrelserne er vejledende og vi anbefaler altid, at du måler omkredsen af hovedet inden køb af en ny cykelhjelm.

Ingen anmeldelser af dette produkt.