Denne aerodynamiske cykelhjelm fra Abus matcher cykelsportens stramme krav om en optimal cykelhjelmen, og kan dermed være ideel til træning eller konkurrencekørsel. Cykelhjelmen holder sig til en lav vindmodstand, komfort og …
Læs mere
Størrelsesguide til cykelhjelme
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Varen er fragtfri Fri fragt*
ved 499,-
Spørgsmål? Ring på 39 40 31 31 eller skriv til info@cykelpartner.dk
'

Denne aerodynamiske cykelhjelm fra Abus matcher cykelsportens stramme krav om en optimal cykelhjelmen, og kan dermed være ideel til træning eller konkurrencekørsel. Cykelhjelmen holder sig til en lav vindmodstand, komfort og god ventilation med Multi Speed Design, hvor en In-mold konstruktion er blevet brugt til at skabe en robust og let cykelhjelm. Her er yderskallen smeltet sammen med den beskyttende foring i inderskallen, så hjelmen kan fungere beskyttende overfor eventuelle hårde slag og stød, og samtidig blive holdt nede i en lav vægt. Det indbyggede ActiCage Lite skaber stabilitet ved styrt og skader, og kan dermed øge beskyttelsen til dit hoved, der efterhånden er gennemgående i denne cykelhjelm. Hjelmen er også er også optimerende, når det kommer til komforten i hjelmen. Her er aerodynamiske og komfortable stropper kombineret med et nemt justeringssystem således, at komforten i hjelmen er høj. En bibeholdende tempererende effekt på hovedet er desuden sikret med Air-cooling teknologi, så du ikke bliver overophedet ved længere kørsel.

Anvendelse
Airbreaker fra Abus skaber høje forventninger til din næste tur på racercyklen, da den giver de bedste forudsætninger for din træning eller konkurrencekørsel. Cykelhjelmen er nem at anvende, da den er karakteriseret ved justerbare og komfortable stropper og hængsler, og et funktionelt justeringssystem, hvor man blot skal benytte sig af et spænde i nakken.

Specifikationer

 • Farve: Sølv
 • Vægt: 200-240 gram
 • In-mould konstruktion
 • Air-cooling teknologi
 • 14 ventilationshuller
 • Zoom Ace justeringsspænde
 • Plads til hestehale
 • Stødabsorberende materiale

Kvalitetsniveau
Abus giver forbrugeren en garanti om stort fokus på sikkerheden i deres produkter, hvilket også har adskilt dem fra andre fabrikanter, hvorved at de har sat sig på en førende position på det internationale marked. Firmaet har i årevis leveret kvalitetsprodukter til amatører og professionelle, der sjældent er blevet efterladt skuffet. Kunden kan dermed være tryg ved køb af produkter fra Abus.

Vedligeholdelse
Vi anbefaler ingen stor vedligeholdelse af denne aerodynamiske cykelhjelm, men man kan være god at bruge en fugtig klud ved skidt og snavs. Vi anbefaler ikke, at man bruger stærke rengøringsmidler til vedligeholdelse, da det kan ende med at beskadige cykelhjelmen.

Tilgængelige varianter

51-55 cm


Sådan indstilles din cykelhjelm korrekt
For at sikre den mest optimale beskyttelse af hovedet er det væsentligt, at den er indstillet helt korrekt.

Som hovedregel gælder disse 3 tommelfingerregler:

 • Hjelmen skal passe til hovedets omkreds
 • Hjelmen skal altid sidde helt vandret på hovedet
 • De forreste stropper skal gå lodret ned og stropperne skal sidde godt til, når spændet omkring hagen lukkes

For at opnå den størst mulige sikkerhed, er det vigtigt at kende omkredsen af hovedet inden køb.

Den rette størrelse sikrer optimal sikkerhed og komfort
Omkredsen måles bedst med et målebånd, som placeres vandret omkring hovedet, lidt over ørerne. En god tommelfingerregel er, at der måles ca. 2 cm. over øjenbrynene.

0-3 år 44-52 cm
2-7 år 46-57 cm
5-12 år 52-60 cm
12+ 52-65 cm

Størrelserne er vejledende og vi anbefaler altid, at du måler omkredsen af hovedet inden køb af en ny cykelhjelm.

Ingen anmeldelser af dette produkt.