Cykelsportens stramme krav om sikkerhed, vægt og komfort er blevet mødt med denne aerodynamiske cykelhjelm fra Abus. Her har et Multi Speed Design muliggjort et design med lav vindmodstand, høj beskyttelse og fremragende vent…
Læs mere
Størrelsesguide til cykelhjelme
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Varen er fragtfri Fri fragt*
ved 499,-
Spørgsmål? Ring på 39 40 31 31 eller skriv til info@cykelpartner.dk
'

Cykelsportens stramme krav om sikkerhed, vægt og komfort er blevet mødt med denne aerodynamiske cykelhjelm fra Abus. Her har et Multi Speed Design muliggjort et design med lav vindmodstand, høj beskyttelse og fremragende ventilation. En sammenstøbt skal er muliggjort med en In-mold konstruktion, hvor hjelmen bliver robust og let, så en høj beskyttelse mod hårde slag og stød kan foregå på en forholdsvis lav vægt. Cykelhjelmen er designet efter hovedets anatomi, hvor også ActiCage sørger for en vis stabilitet i hovedet. Dette sørger for et integreret bur i selve foringen, så hovedskader ved eventuelle styrt bliver mindsket. Hjelmen sørger desuden for høj komfort med sine aerodynamiske og komfortable stropper, høje niveau af ventilation og nemme justering med Zoom Ace justeringsspænde.

Anvendelse
Airbreaker fra Abus tilbyder de bedste forudsætninger for en optimal træning eller konkurrencekørsel. Cykelhjelmen henvender sig til landevejen, hvor dens specifikation kan komme til at være funktionelle. Hjelmen er nem at bruge, da den er lavet med behagelige stropper, et finjusterbart spænde og en kompakt pasform.

Specifikationer

 • Farve: Neongul
 • Vægt: 200-240 gram
 • In-mould konstruktion
 • Air-cooling teknologi
 • 14 ventilationshuller
 • Zoom Ace justeringsspænde
 • Plads til hestehale
 • Stødabsorberende materiale

Kvalitetsniveau
Abus holder niveauet i cykelsporten oppe med ders høje fokus på sikkerhed. Dette adskiller dem fra andre fabrikanter, hvor deres høje niveau af komfort og funktionalitet også spiller ind. Amatører og professionelle har benyttet sig af deres produkter i årevis, hvilket også har gjort dem dominerende på det internationale marked. Kunden kan derfor være tryg ved køb af produkter fra Abus.

Vedligeholdelse
Vi anbefaler ingen stor vedligeholdelse af denne cykelhjelm fra Abus, men man kan med god fornuft bruge en fugtig klud ved skidt og snavs. Vi anbefaler ikke, at man bruger stærke rengøringsmidler til vedligeholdelse, da dette kan ende med at beskadige produktet.

Tilgængelige varianter

51-55 cm


Sådan indstilles din cykelhjelm korrekt
For at sikre den mest optimale beskyttelse af hovedet er det væsentligt, at den er indstillet helt korrekt.

Som hovedregel gælder disse 3 tommelfingerregler:

 • Hjelmen skal passe til hovedets omkreds
 • Hjelmen skal altid sidde helt vandret på hovedet
 • De forreste stropper skal gå lodret ned og stropperne skal sidde godt til, når spændet omkring hagen lukkes

For at opnå den størst mulige sikkerhed, er det vigtigt at kende omkredsen af hovedet inden køb.

Den rette størrelse sikrer optimal sikkerhed og komfort
Omkredsen måles bedst med et målebånd, som placeres vandret omkring hovedet, lidt over ørerne. En god tommelfingerregel er, at der måles ca. 2 cm. over øjenbrynene.

0-3 år 44-52 cm
2-7 år 46-57 cm
5-12 år 52-60 cm
12+ 52-65 cm

Størrelserne er vejledende og vi anbefaler altid, at du måler omkredsen af hovedet inden køb af en ny cykelhjelm.

Ingen anmeldelser af dette produkt.