Abus Moventor overrasker med sin lette vægt, sikkerhed og høje komfort. Cykelhjelmen giver sikkerhed med sin robuste In-mold konstruktion, hvor skallen er støbt sammen i et. Dette giver en hjelm, der kan y…
Læs mere
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fri fragt til pakkeshop
'

Abus Moventor overrasker med sin lette vægt, sikkerhed og høje komfort. Cykelhjelmen giver sikkerhed med sin robuste In-mold konstruktion, hvor skallen er støbt sammen i et. Dette giver en hjelm, der kan yde beskyttelse mod hårde slag, samtidig med en lav vægt. ActiCage giver ydeligere beskyttelse med et bur integreret i foringen, så der fås en god stabilitet ved eventuelle styrt. Denne hjelm er desuden designet med kantbeskyttelse, så ydre påvirkninger ikke bliver et problem.

Anvendelse
Moventer fra Abus giver høj beskyttelse og komfort, integreret i et flot design. Cykelhjelmen henvender sig til kørsel i hårdt terræn som f.eks. trail, XC og MTB. Her kan hjelmen være funktionel med sine specifikationer. Hjelmen er kompatibel med en hestehale, hvor der er placeret et strategisk hul bagpå. Justeringen foregår desuden nemt med et spænde bagpå.

Specifikationer

  • Farve: Sort/orange
  • Vægt: 280-300 gram
  • In-Mold konstruktion
  • 12 ventilationshuller - 5 indtag og 7 udtag
  • Finjusterbart nakkespænde
  • Kantbeskyttelse
  • Plads til hestehalen
  • ActiCage

Kvalitetsniveau
Abus har løftet niveauet for sikkerhed med deres produkter, der samtidig emmer af funktionalitet og kvalitet. Dette har adskilt mærket fra sine konkurrenter, og dermed blevet et topmærke i cykelsporten. Firmaet leverer kvalitetsprodukter til amatører såvel som professionelle, hvor kunden sjældent bliver efterladt skuffet.

Vedligeholdelse
Vi anbefaler ikke en stor vedligeholdelse af Moventor fra Abus. Det kan dog være en fordel at tørre kluden over med en fugtig klud ved skidt og snavs. Det anbefales derimod ikke, at man bruger stærke rengøringsmidler til vedligeholdelse, da dette kan beskadige produktet.

Ingen anmeldelser af dette produkt.