Fragtfri ved DKK 299,00
Prismatch
365 dages returret
39 40 31 31
X-Rain Legs er navnet på disse benvarmere i fuld længde fra XTreme. Benvarmerne er udviklet i et anatomisk korrekt snit, som sikrer dig den bedste pasform. WaterShield er et nano tekstil XTreme har brugt til frems…
Læs mere
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 18
Prismatch Prismatch på alle varer
Varen er fragtfri Fragtfri ved DKK 299,00

X-Rain Legs er navnet på disse benvarmere i fuld længde fra XTreme. Benvarmerne er udviklet i et anatomisk korrekt snit, som sikrer dig den bedste pasform. WaterShield er et nano tekstil XTreme har brugt til fremstillingen af disse benvarmere, som er med til at give X-Rain Legs dens vandafvisende funktion.

Anvendelse
Benvarmere anvendes på kølige dage, og er gode at have med på tur når temperaturen falder. X-Rain Legs er i fuld længde, som er med til at give varme og beskyttelse til benene.

Specifikationer

  • Farve: Sort
  • Materiale: WaterShield nano tekstil
  • Vandafvisende
  • Med silikonekant
  • I fuld længde
  • God pasform

Kvalitetsniveau
Her får du et par gode og åndbare benvarmere fra XTreme, som er forsynet med silikonekant, hvilket er med til at benvarmerne bliver hvor de skal, uanset hvor hårdt du træner. God kvalitet, gode materialer og overkommelig pris er nogle af nøgleordene bag XTremes cykeltøj, og disse benvarmere er ingen undtagelse.

Vedligeholdelse
For at bevare benvarmernes gode åndbarhed og forlænge levetiden, er det vigtigt at vaske dem i et sportsvaskemiddel. Ydermere bør de vaskes på 30 grader i vaskemaskinen, og må ikke tørretumbles.

Vejledende størrelsesguide

Størrelse Længde Omkreds nederst
neutral - strukket
Omkreds øverst
neutral - strukket
Small 55 cm 15 - 20 cm 34 - 42 cm
Medium 63 cm 18 - 26 cm 38 - 50 cm
Large 67 cm 19 - 28 cm 40 - 54 cm
X-Large 70 cm 20 - 30 cm 42 - 56 cm

 

Ingen anmeldelser af dette produkt.