3 anmeldelser
Med et sæt benvarmere er du garanteret ekstra varme på de køligere dage. Disse GripGrab benvarmere er udviklet i et åndbart fleece-materiale, der giver dig en optimal temperatur og sørger for, at du ikke får det koldt under d…
Læs mere
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Opnå gratis fragt Fri fragt*
ved 299,-
Spørgsmål? Ring på 39 40 31 31 eller skriv til info@cykelpartner.dk
'

Med et sæt benvarmere er du garanteret ekstra varme på de køligere dage. Disse GripGrab benvarmere er udviklet i et åndbart fleece-materiale, der giver dig en optimal temperatur og sørger for, at du ikke får det koldt under din træning. Der er to styk i denne pakke.

Anvendelse
Classic benvarmerne fra GripGrab kan både anvendes til løb og cykling. Benvarmerne er med til at give dig en ekstra beskyttelse i overgangsperioderne, når kulden begynder at melde sin ankomst, og det kan være nødvendigt med et lag på benene. Benvarmerne er nemme at pakke væk, når du ikke bruger dem, da de fylder minimalt og nemt kan være i en lomme.

Specifikationer

  • Farve: Sort
  • Isolerende og åndbart materiale
  • Multi-panel design
  • Silikone rib
  • Flat-Lock sømme
  • Reflekterende logo

Kvalitetsniveau
GripGrab er kendt for kvalitetssikre og brugervenlige produkter, der lever op til enhver atlets behov. Materialerne kommer fra nøje udvalgte producenter, der kan leve op til GripGrab's høje kvalitetskrav.

Vedligeholdelse
Du kan maskinvaske disse armvarmere på 30 grader. Vi anbefaler altid, at man anvender sportsvaskemiddel, da det kan forlænge levetiden på sportstøj.

Vejledende størrelsesguide

 

Lår omkreds i cm.

Small

43 - 50 cm

Medium

50 - 58 cm

Large

58 - 67 cm

Tilgængelige varianter

S, L

09-06-2019
Super, sidder rigtig godt og er behagelige at ha' på.
14-04-2019
God pasform, meget velsiddende og tilpas varme
18-09-2018
Dejlig varme, god pasform og sidder godt :-)