Fragtfri ved DKK 299,00
Prisgaranti
365 dages returret
39 40 31 31
GripGrab's UV Sleeves er lavet af åndbare letvægtmaterialer, som beskytter mod UV-stråler under kørsel og beskytter som en faktor 50 solcreme. Armvarmerne er lavet af et super strækbart material…
Læs mere
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 18
Prisgaranti Prisgaranti på alle varer
Opnå gratis fragt Fragtfri ved DKK 299,00

GripGrab's UV Sleeves er lavet af åndbare letvægtmaterialer, som beskytter mod UV-stråler under kørsel og beskytter som en faktor 50 solcreme. Armvarmerne er lavet af et super strækbart materiale, og smyger sig ind til kroppen som et ekstra lag hud. 

Anvendelse
Den elastiske silikone i enderne sikrer, at ærmerne bliver på plads, selvom armene bliver svedige under træning. De åndbare armvarmere er fantastiske til træning eller cykelløb på en solrig dag, hvor UV-beskyttelse er påkrævet.

Specifikationer

  • Farve: Hvid
  • UPF 50+ UV beskyttelse
  • Elastiske silikonekanter
  • Flat-lock- søm
  • Reflektive Logoer
  • Åndbart Lycra

Kvalitetsniveau
GripGrab er et anerkendt mærke, der ikke går på kompromis med kvalitetsniveauet, og du er derfor som forbruger sikret gode og slidstærke materialer i alle deres produkter. Alle produkter er gennemtestede inden produktion, så de kan leve op til GripGrabs høje standarder. 

Vedligeholdelse
90% polyamide, 10% elastane. Ærmerne kan maskinvaskes med tøj af samme farve. De må ikke tørretumbles eller stryges, og må ydermere ikke renses, vrides hårdt eller bleges. 

Vejledende størrelsesguide

 

Neutral
Omkreds i cm
Top-Bund

Small

23 - 16 cm

Medium

27 - 17 cm

Large

29 - 18 cm

Ingen anmeldelser af dette produkt.