UV Sleeves fra GripGrab er lavet af letvægtmaterialer, som både er åndbare og beskytter mod UV-stråler under kørsel. Armvarmerne beskytter armene som en faktor 50 solcreme. Det super strækbare materiale, som ærmerne er lavet …
Læs mere
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Opnå gratis fragt Fri fragt*
ved 299,-
Spørgsmål? Ring på 39 40 31 31 eller skriv til info@cykelpartner.dk
'

UV Sleeves fra GripGrab er lavet af letvægtmaterialer, som både er åndbare og beskytter mod UV-stråler under kørsel. Armvarmerne beskytter armene som en faktor 50 solcreme. Det super strækbare materiale, som ærmerne er lavet af, lægger sig ind til kroppen som var det et ekstra lag hud. 

Anvendelse
Armvarmerne har elastisk silikone i kanterne, og sikrer dermed, at ærmerne bliver på plads, selvom armene bliver våde og svedige under træning. Disse åndbare UV-ærmer er fantastiske til cykeltræning eller cykelløb på en solrig dag, hvor UV-indekset er højt, og det derfor er nødvendigt med beskyttelse. 

Specifikationer

  • Farve: Sort
  • UPF 50+ UV beskyttelse
  • Elastiske silikonekanter
  • Flat-lock- søm
  • Reflektive Logoer
  • Åndbart Lycra
  • Materialer: 90% polyamid, 10% elastan

Kvalitetsniveau
GripGrab er et dansk producent, som ikke går på kompromis med sit kvalitetsniveau, og du er derfor sikret gode og slidstærke materialer i alle deres produkter. Produkterne er gennemtestede inden produktion, så de kan leve op til GripGrabs høje standarder. 

Vedligeholdelse
Ærmerne kan maskinvaskes med tøj af samme farve. De må ikke tørretumbles eller stryges, og må ydermere ikke renses, vrides hårdt eller bleges.

Vejledende størrelsesguide

 

Neutral
Omkreds i cm
Top-Bund

Small

23 - 16 cm

Medium

27 - 17 cm

Large

29 - 18 cm

Tilgængelige varianter

S, M, L

Ingen anmeldelser af dette produkt.