1 anmeldelser
Disse armvarmere Classic fra GripGrab er isolerende og komfortable ærmer til de kolde dage. Disse armvarmere er fremstillet af isolerende og åndbart børstet fleece stof. Yderligere er de designet med silikone rip, så de blive…
Læs mere
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Opnå gratis fragt Fri fragt*
ved 299,-
Spørgsmål? Ring på 39 40 31 31 eller skriv til info@cykelpartner.dk
'

Disse armvarmere Classic fra GripGrab er isolerende og komfortable ærmer til de kolde dage. Disse armvarmere er fremstillet af isolerende og åndbart børstet fleece stof. Yderligere er de designet med silikone rip, så de bliver hvor de skal på hele din cykeltur. Armvarmerne fra GripGrab er designet med reflekterende logo på siden og i toppen.

Anvendelse
GripGrabs armvarmere er velegnet til de kølige dage, på din aften cykeltur eller når vejret slår om. Der medfølger 2 stk armvarmere.

Specifikationer

  • Farve: Sort
  • Materiale: 85% Polyamid 15% elastan
  • Isolerende og åndbart materiale
  • Multi-panel design
  • Silikone rip
  • Flat-Lock sømme
  • Reflekterende logo

Kvalitetsniveau
Med GripGrabs armvarmere er du sikker på at trafikanterne ser dig, når du cykler om aftenen. Takket være GripGrabs reflekterende logoer, kan du føle dig helt tryg i trafikken. Ønsker du Armvarmere der beskytter dig mod kulde og vind, men samtidig er yderst åndbare. Så er denne model fra GripGrab lige noget for dig.

Vedligeholdelse
Armvarmerne kan maskinvaskes på 30 grader. Vi anbefaler du anvender et sportsvaskemiddel, da dette forlænger levetiden. Armvarmerne bør ikke bleges, tørretumbles, stryges eller vrides hårdt.

Vejledende størrelsesguide
Størrelserne er beregnet ud fra biceps omkreds i cm.

 

Neutral
Omkreds i cm
Top-Bund

Small

23 - 16 cm

Medium

27 - 17 cm

Large

29 - 18 cm

 

Tilgængelige varianter

S, M, L

29-05-2017