Her får du et par åndbare knævarmere fra GripGrab, der giver dig en rigtig god komfort, når du har brug for ekstra isolering om dine knæ. Knævarmerne er skabt med en silikonerib i begge ender, så du ikke risikerer at de falde…
Læs mere
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Opnå gratis fragt Fri fragt*
ved 299,-
Spørgsmål? Ring på 39 40 31 31 eller skriv til info@cykelpartner.dk
'

Her får du et par åndbare knævarmere fra GripGrab, der giver dig en rigtig god komfort, når du har brug for ekstra isolering om dine knæ. Knævarmerne er skabt med en silikonerib i begge ender, så du ikke risikerer at de falder ned eller ruller op under din træning. Varmerne er særlig ideelle til både løb og cykeltræning.

Anvendelse
Disse Classic knævarmere fra GripGrab er yderst ideelle i fpråret og efteråret, når vejret skifter, og du har brug for en ekstra isolering om knæene. Varmerne er åndbare, og dermed vil du aldrig blive klam og svedig i dem, fa de sørger for, at sved og fugt trækker ud gennem dem. Du kan både anvende knævarmerne til løb og cykling.

Specifikationer

  • Farve: Sort
  • Isolerende og åndbart materiale
  • Multi-panel design
  • Silikone rip med grå detaljer
  • Flat-Lock sømme
  • Reflekterende logo
  • Anatomisk design

Kvalitetsniveau
Med et GripGrab produkt er du sikret kvalitetsprodukter, hvor der er tænkt på forbrugeren under produktion og designvalg. Alle materialer der anvendes af GripGrab er nøje udvalgt, således at de lever op til GripGrabs høje kvalitetskrav.

Vedligeholdelse
Du kan maskinvaske disse knævarmere på 30 grader. Vi anbefaler altid, at man anvender sportsvaskemiddel, da det kan forlænge levetiden på sportstøj.

Vejledende størrelsesguide

Størrelse Lår omkreds i cm.
S 43-50
M 50-58
L 58-67

 

Tilgængelige varianter

S, M, L

21-01-2019
Holder knæ dejlige varme