1 anmeldelser
Disse Arm warmers light fra GripGrab er tyndere og lettere end GripGraps' normale løse ærmer, derfor er de mere oplagte til sommer og forårsbrug. De er fremstillet af et meget fleksibelt materiale, som har …
Læs mere
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 20.00
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fragtfri ved DKK 299,00
'

Disse Arm warmers light fra GripGrab er tyndere og lettere end GripGraps' normale løse ærmer, derfor er de mere oplagte til sommer og forårsbrug. De er fremstillet af et meget fleksibelt materiale, som har isolerende egenskaber. Armvarmerne er lette at tage på, og de smyger sig ind til armene og følger dine bevægelser smidigt og let. Ærmerne har yderligere et silikonebånd, der sikrer at de løse ærmer bliver siddende, hvor de skal.

Anvendelse
Disse armvarmere er fremstillet af et yderst fleksibelt materiale, som har isolerende egenskaber. Derfor er ærmerne velegnede til brug i forårs- og sommerperioden.

Specifikationer

  • Farve: Sort
  • Materiale: 80% polyamid og 20% elastan
  • UV beskyttende (UPF 50+)
  • 80% polyamide og 20% elastane
  • Isolerende, åndbare letvægtsærmer
  • Elastiske silikone bånd
  • Logo på siden

Kvalitetsniveau
GripGrab's armvarmere er blevet tyndere og lettere end Gripgrab's normale løse ærmer, desuden er de fremstillet af et yders fleksibelt materiale, som har isolerende egenskaber. Arm Warmers lights løse ærmer har et silikone bånd, der sikrer at ærmerne bliver, hvor de skal.

Vedligeholdelse
Ærmerne må maskinvaskes, dog kun med tøj af samme farve og uden blegemiddel. De kan ikke renses og må ikke tørretumbles.

Vejledende størrelsesguide

 

Neutral
Omkreds i cm
Top-Bund

Small

23 - 27 cm

Medium

27 - 31 cm

Large

31 - 36 cm

07-05-2019