Fragtfri ved DKK 299,00
Prismatch
365 dages returret
39 40 31 31
X-Rains Arms er anatomisk udformede armvarmere fra XTreme. Disse armvarmere er fremstillet i et nano tekstil kaldet WaterShield, som har vandafvisende egenskaber. Ydermere er X-Rain Arms forsynet med en silikonekant, som hold…
Læs mere
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 20.00
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fragtfri ved DKK 299,00
'

X-Rains Arms er anatomisk udformede armvarmere fra XTreme. Disse armvarmere er fremstillet i et nano tekstil kaldet WaterShield, som har vandafvisende egenskaber. Ydermere er X-Rain Arms forsynet med en silikonekant, som holder armvarmerne på sin plads så de ikke glider ned når du cykler.

Anvendelse
Armvarmerne bruges når det bliver for koldt at cykle i sin kortærmede cykeltrøje. Disse armvarmere kan nemt pakkes sammen og tages i brug på en sommeraften, når temperaturen falder.

Specifikationer

  • Farve: Sort
  • Materiale: WaterShield nano tekstil
  • Vandafvisende
  • Silikonekant

Kvalitetsniveau
XTremes produkter er lig med god kvalitet til en overkommelig pris, og henvender sig til den erfarne rytter såvel som nybegynderen. Disse armvarmere er utrolig behagelige at have på, og er ikke til at undvære i cykelgarderoben.

Vedligeholdelse
Disse armvarmere bør vaskes på 30 grader i et sportsvaskemiddel. Dette er med til at forlænge levetiden og opretholde åndbarheden.

Vejledende størrelsesguide

Størrelse   Længde   Omkreds nederst
neutral - strukket  
Omkreds øverst
neutral - strukket
Small 38 cm 15 - 22 cm 24 - 30 cm
Medium 40 cm 15 - 26 cm 25 - 34 cm
Large 44 cm 16 - 28 cm 28 - 36 cm
X-Large 46 cm 17 - 28 cm 30 - 40 cm

 

Ingen anmeldelser af dette produkt.