Fragtfri ved DKK 299,00
Prismatch
365 dages returret
39 40 31 31
Sweet Protection kommer her med en redning til dine arme på de lidt koldere dage, hvor du stadig ønsker en stor funktionalitet således, at der ikke bliver slækket på præstationen. Armvarme…
Læs mere
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 18
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fragtfri ved DKK 299,00

Sweet Protection kommer her med en redning til dine arme på de lidt koldere dage, hvor du stadig ønsker en stor funktionalitet således, at der ikke bliver slækket på præstationen. Armvarmerne er lavet med merino uld, der har den egenskab, at de både kan give en sublime form for varme til dine arme, mens de samtidig lader dem ånde på et højt niveau. Dette skyldes, at de kan få lov til at transportere fedt og sved ud igennem stoffet. Dette giver en stor komfort til dine arme, hvor det elastiske stof stadig kan give en vis form god pasform

Anvendelse
Crossfire Merino Sleeves fra Sweet Protection giver dine arme den rette komfort og en god pasform. Armvarmerne kan benyttes under de lidt koldere måneder, hvor du har brug for en komfortabel og ideel varme, hvor kroppen stadig kan gå lov til at ånde. Disse armevarmere kan desuden supplere med en god pasform, der gør dem anvendelige til de fleste kropstyper.

Specifikationer

  • Materiale: 100% merino uld
  • Superfint 17.5 mikrometer
  • Elastisk stof
  • Vægt: 70 gram
  • Farve: Sort

Kvalitetsniveau
Sweet Protection gør hverdagen nemmere med deres produkter, hvor deres store passion for sport og kvalitetsprodukter bliver afspejlet i produkterne. Disse bliver givet med en stor portion af komfort og funktionalitet, der bliver produceret med solide materialer og innovative teknologier. Dermed kan man nå op på et højt niveau, hvor både amatører og professionelle kan føle sig tilfredse med produkterne. Kunden kan derfor være tryg ved køb af produkter fra et firma, der giver frihed til sjov og spas.

Vedligeholdelse
Vi kan kun anbefale, at man vasker disse i skånevask, hvor man gør brug af sportsvaskemiddel eller uldvaskemiddel. Dette vil sørge for den bedste vedligeholdelse af stoffets specifikationer. Dog vil vi ikke anbefale, at man bruger en tørretumbler efterfølgende.

Ingen anmeldelser af dette produkt.