Her kan der tilbydes et par yderst alsidige benvarmere til dine ben, når vejret bliver lidt koldere. Her kan disse benvarmere hjælpe på, at benene opretholder deres gode funktionalitet således, at du i…
Læs mere
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fri fragt til pakkeshop
'

Her kan der tilbydes et par yderst alsidige benvarmere til dine ben, når vejret bliver lidt koldere. Her kan disse benvarmere hjælpe på, at benene opretholder deres gode funktionalitet således, at du ikke kommer til at slække på præstationsniveauet. Benvarmerne er lavet med 100% merino uld, hvilket giver en kæmpe komfoirt til benene. Materialet kan tilbyd en god varme til benene hvorledes, at det superfine stof samtidig kan give en stor fornemmelse af åndbarhed, så man kan være tempereret og ventileret igennem hele cykelturen.

Anvendelse
Crossfire Merino Legs fra Sweet Protection lader dig stå tilbage med et par yderst vigtige beklædningsdele til de lidt koldere dage. Disse benvarmere kan give en god varme og komfort under træning og konkurrencekørsel i vinter og efterår. Her vil de tilbyde cykelrytteren en god pasform med deres elastiske tendenser.

Specifikationer

  • Materiale: 100% merino uld
  • Superfint merino uld, 17.5 mikrometer
  • Elastisk stof
  • Vægt: 115 gram
  • Farve: Sort

Kvalitetsniveau
Sweet Protection har i mange år ført en vigtig politik om deres produkter, hvor komfort og funktionalitet har været vigtige tendenser i produktionen. Dette afspejler deres egne værdier om, at man ikke skal lade sig blive holdt tilbage af sit udstyr. Firmaet har derfor valgt, at produkterne skal produceres med robuste materialer og innovative teknologier således, at der kan holdes trit med et højt præstationsniveau blandt amatører og professionelle. Kunden kan derfor være tryg ved køb af produkter fra et firma, der giver en vis frihed til sjov og spas.

Vedligeholdelse
Vi kan blot anbefale, at man vasker disse benvarmere i skånevask, hvor man gør brug af enten sportsvaskemiddel eller uldvaskemiddel. Dette vil give den bedste vedligeholdelse, hvor stoffets specifikationer bliver bibeholdt. Dog kan vi ikke anbefale, at man bruger en tørretumbler efterfølgende.

Ingen anmeldelser af dette produkt.