Fragtfri ved DKK 299,00
Prismatch
365 dages returret
39 40 31 31
Assos' ArmProtector S7 beskytter dine arme mod farlig UV-stråling, når du cykler, og giver samtidig lidt ekstra varme, på kolde dage. Armbeskytterne er lavet i et letvægtsmateriale, der er åndbar…
Læs mere
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 20.00
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fragtfri ved DKK 299,00
'

Assos' ArmProtector S7 beskytter dine arme mod farlig UV-stråling, når du cykler, og giver samtidig lidt ekstra varme, på kolde dage. Armbeskytterne er lavet i et letvægtsmateriale, der er åndbart og giver UV-beskyttelse.

Anvendelse
ArmProtector S7 er det perfekte valg, når du skal cykle om foråret, sommeren og i det tidlige efterår. Armbeskytterne fra Assos beskytter dig mod farlige solstråler og giver dig den ekstra smule varme, du har brug for på kolde sommerdage og stejle nedkørsler, hvor vinden ellers kan blive et problem. 

Specifikationer

  • Farve: Hvid
  • Materiale: 54% polyamid, 36% polyester, 10% elastan

Kvalitetsniveau
Assos har lavet disse armbeskyttere i et særligt ultra-lux-materiale, der er komfortabel, solbeskyttende og åndbart. Armbeskytterne hjælper med at lede sved og fugt væk fra din krop, mens du cykler, så du kan yde dit maksimale.

Vedligeholdelse
Du kan vaske disse armbeskyttere ved 30 grader. Vi anbefaler, at du benytter et særligt sportsvaskemiddel til at bekæmpe eventuel svedlugt.

Ingen anmeldelser af dette produkt.