Hvis man spørger, om man virkeligt kan kombinere en stor sikkerhed med komfort, kan man blot tage afsæt i denne cykelhjelm fra Sweet Protection. Denne cykelhjelm har fat i den helt store sikkerhed med sin flotte …
Læs mere
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fri fragt til pakkeshop
'

Hvis man spørger, om man virkeligt kan kombinere en stor sikkerhed med komfort, kan man blot tage afsæt i denne cykelhjelm fra Sweet Protection. Denne cykelhjelm har fat i den helt store sikkerhed med sin flotte In-mold konstruktion af 5 dele sammen i et, der derved skal give en stor og robust beskyttelse mod eventuelle stød og slag. Beskyttelsen benytter sig forskellige tykkelser og geometriske former for at kunne tilbyde en robusthed, der samtidig kan matche hovedets anatomiske behov. Denne beskyttelse bliver ført videre med en EPS-liner, der med adskillige kanaler og volumen viser en større beskyttelse fordelt over hele hovedet.

En stor komfort er essentiel i denne cykelhjelm, der kan brillere med et DOV ventilationssystem, hvor en digital ventilationssimulering giver en mere naturlig og koncentreret luftgennemstrømning til hovedet således, at man kan forblive tempereret og ventileret igennem hele cykelturen. Dette er også tilfældet med STACC ventilation, hvor en ventilationskanal foran kan give anledning til en optimeret ventilation og luftgennemstrømning til den forreste del af hovedet, uden at det går udover den robuste og optimale sikkerhed i hjelmen.

Anvendelse
Bushwhacker II cykelhjelm fra Sweet Protection giver sublime muligheder for en kombination af sikkerhed og komfort med sine specifikationer, der har hovedets anatomiske beføjelser i centrum. Cykelhjelmen er henvendt til forskellige formål, hvor MTB, Trail og Enduro specielt er emner. EN god pasform kan opnås med denne cykelhjelm, der er lavet med OCCIGRIP drejeknap bagpå hvorpå, at man kan justere i højde og bredde på cykelhjelmen. Dette er desuden hjulpet godt på vej med Comfort Pads.

Specifikationer

 • 5-Piece Shell Construction
 • In-mold konstruktion
 • EPS-Liner
 • OCCIGRIP turndial
 • DOV ventilation
 • Comfort Pads
 • STACC ventilation
 • Vægt: 320 gram
 • Certifikationer:
  • CE EN 1078
  • CPSC 1203
 • Farve: Matgrøn

Kvalitetsniveau
Sweet Protection er løftet op med kvalitetsstemte produkter, der emmer af komfort og funktionalitet. Det høje niveau af kvalitet er defineret af firmaets egen store passion for sikkerhed og oprigtige produkter. Dette ses med brug af solide materialer og optimerende teknologier, der kan gøre oplevelsen bedre og matche et højt præstationsniveau blandt amatører og professionelle. Firmaet har selv en filosofi om, at produkter ikke skal hæmme den gængse atlet og motionists chancer for en oprigtig præstation. Kunden kan derfor være tryg ved køb af produkter fra Sweet Protection.

Vedligeholdelse
Vi anbefaler blot, at man tager en fugtig klud ved skidt og snavs. Dog anbefaler vi ikke, at man bruger stærke rengøringsmidler til dette formål.

Vejledende størrelsesguide

Størrelse S/M M/L L/XL
Centimeter 53 - 56 cm 56 - 59 cm 59 - 61 cm
Tommer 20.85 - 22" 22 - 23.20" 23.20 - 24"
Ingen anmeldelser af dette produkt.