Giro Chronicle Mips blev vinder af MTB prisen i år 2016, og dette er ikke et tilfælde. Cykelhjelmen sætter en høj standard for din næste cykelhjelm, og kommer ikke til at skuffe dig. CYkelhjelme…
Læs mere
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fri fragt til pakkeshop
'

Giro Chronicle Mips blev vinder af MTB prisen i år 2016, og dette er ikke et tilfælde. Cykelhjelmen sætter en høj standard for din næste cykelhjelm, og kommer ikke til at skuffe dig. CYkelhjelmen er konstrueret i en In-mold konstruktion, der støber inder- og yderskal sammen. I et kompakt design, hvor hjelmen i forskellige størrelser sidder tæt på dit hoved, skaber Chronicle Mips en høj sikkerhed for dit hoved. Denne sikkerhed ses i den integrerede MIPS-teknologi, der beskytter hovedet mod vrid og stød i eventuelle hårde styrt. Cykelhjelmen bliver nem at justere, da den kan justeres i størrelse og vertikal position, med det smarte Roc Loc justeringssystem. Dette sikrer en hurtig og intuitiv justering vha. en drejeknap i nakken. Ved køb af hjelmen får du brede muligheder for justering af dit visir med P.O.V Plus, der giver en optimal komfort. Hjelmen giver desuden en høj ventilation med Coolmax puder og 14 ventilationskanaler, så di hoved kan forblive tempereret.

Anvendelse
Chronicle Mips fra Giro tilbyder en høj form for sikkerhed og komfort, i designet af denne cykelhjelm. Hjelmen giver alt hvad du har brug for, når det hedder dirt, XC og MTB. Cykelhjelmen er nem at anvende, da man nemt og smart kan justere de forskellige størrelser med Roc Loc 5 justeringssystemet. Hjelmen kommer derved altid til at sidde perfekt, så du kan føle dig tryg og sikker under kørsel. Hjelmens visir er desuden stærkt justerbart, og kan derfor give mange muligheder for beklædning af briller.

Specifikationer

  • Farve: Mat Valnød
  • Aldersgruppe: Voksen
  • Indvendig omkreds: 51-55cm, 55-59 cm eller 59-63 cm
  • Godkendelser: CE EN 1078 samt CPSC
  • Indbygget P.O.V. Plus TM skygge/cap som er aftalelig
  • Fuld In-Mold Polycarbonate skal med EPS Liner
  • Integreret MIPS teknologi
  • Coolmax puder
  • Roc Loc® 5justeringssystem
  • 14 vind tunnel ventilationskanaler

Kvalitetsniveau
Giro leverer altid de bedste produkter til prisen, og er meget kendte for deres design i forhold til cykeludstyr. Dette har gjort dem til en dominerende faktor på markedet, hvor både amatører og professionelle nyder godt af deres varer. Mærker benytter sig altid af de seneste robuste materialer og teknologier, så kunden kan være sikker på et kvalitetsprodukt.

Vedligeholdelse
Denne cykelhjelm fra Giro kræver ikke den store vedligeholdelse, men kan have godt af en fugtig klud ved skidt og snavs.

Ingen anmeldelser af dette produkt.