Fragtfri ved DKK 299,00
Prismatch
365 dages returret
39 40 31 31
Disse knæ- og albuebeskyttere er designet til at lade dit barn køre med stil. Samtidig bliver der passet godt på dit barn, hvis uheldet er ude. Så er dit barn vild med fart, eller er det lidt usikkert…
Læs mere
Tilbudet udløber 09-02-2020
Vejl.: 149,00 Før 149,00
DKK 119,00
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 18.00
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fragtfri ved DKK 299,00

Disse knæ- og albuebeskyttere er designet til at lade dit barn køre med stil. Samtidig bliver der passet godt på dit barn, hvis uheldet er ude. Så er dit barn vild med fart, eller er det lidt usikkert i sin kørsel, så giver disse beskyttere dit barn en sikkerhed for ikke at slå sig på knæ og albuer.

Anvendelse
Albue- og knæbeskytterne fastspændes med velcro, hvilket ikke alen gør det muligt for barnet selv at tage dem af og på hurtigt, men også gør det nemt at justere dem til dit barns fysiologi.  Beskytterne kan benyttes af børn, der er fra 18 måneder gamle helt op til 5 år. Knæ- og albuebeskytterne er naturligvis vaskbare.

Specifikationer

  • Farve: Sort/hvid
  • 2 albuebeskyttere
  • 2 knæbeskyttere
  • Velkrostropper
  • Vaskbare

Kvalitetsniveau
Disse albue- og knæbeskyttere er lavet af solide materialer. Den bløde polstring gør det behageligt for dit barn at have både knæ- og albuebeskytterne på. De holdes fast med velcrostropper, så de let kan indstilles til dit barns størrelse.

Vedligeholdeldse
Du kan vaske dette beskyttelsessæt, hvis det bliver snavset eller fyldt med sved. Efter brug kan du også tørre knæ- og albuebeskytterne over med en fugtig i det omfang det er nødvendigt. 

Ingen anmeldelser af dette produkt.