Kompakt og sikkert rygskjold fra Cairn, der skaber tryghed og beskyttelse til din ryg undervejs i kørsel. Rygskjoldet er udviklet med D30, der er et aktiv og patenteret materiale fra Cairn. Materialet skaber høj sikkerhed ved…
Læs mere
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Varen er fragtfri Fri fragt*
ved 499,-
Spørgsmål? Ring på 39 40 31 31 eller skriv til info@cykelpartner.dk
'

Kompakt og sikkert rygskjold fra Cairn, der skaber tryghed og beskyttelse til din ryg undervejs i kørsel. Rygskjoldet er udviklet med D30, der er et aktiv og patenteret materiale fra Cairn. Materialet skaber høj sikkerhed ved, at udnytte intelligente molekyle strukturer, der giver et blødt og fleksibelt skjold. Molekylerne er afhængige af dine bevægelser, og bevæger sig frit og almindeligt ved almindelige bevægelser. Ved hårde stød eller slag, låser molekylerne sig fast og stivner, og kan dermed dæmpe eventuelle skader. Denne gode stødabsorbering fås ved gentagene slag.

Anvendelse
Cairn Impakt præsenterer den højeste komfort og sikkerhed under din træning, så der kan være fokus på din egen præstation. Rygskjoldet er ideel til MTB og BMX, men kan også benyttes til andre sportsgrene, hvor der er risiko for hårde styrt og fald. Skjoldet er også meget behageligt at have på, da det er let at tilpasse i størrelsen med justerbare skulderstropper og et fleksibelt mavebælte.

Specifikationer

  • Justerbare skulderremme
  • Hoftebælte til justering af skjoldet
  • Ekstra bred ved skulderbladene
  • D30 Aktivt materiale
  • CE EN 1621-2 Level 1 godkendelse
  • Vægt: 520 Gram (str. M)

Kvalitetsniveau
Cairn er et fransk mærke, der skaber de bedste rammer for din sikkerhed og komfort i ekstreme sportsgrene. Firmaet stræber efter, at bringe brugeren innovation, komfort og funktionalitet, så det kan ende op i en større enhed. Mærket sørger for, at al sikkerhed og beskyttelse er klaret inden, så du blot skal tænke på din præstation.

Vedligeholdelse
Vi anbefaler at vaske rygskjoldet ved 30 grader i almindelig vaskemaskine, hvor der er blevet brugt sportsvaskemiddel. Dette giver et godt resultat, hvor levetid og specifikationer bevares. Det anbefales desuden ikke, at benytte sig af en tørretumbler.

Vejledende størrelsesguide

  Højde
M 160-173 cm
L 174-180 cm
XL 181-188 cm
2XL 189-200 cm

Tilgængelige varianter

S, M, L, XL, XXL

Ingen anmeldelser af dette produkt.