Fragtfri ved DKK 299,00
Prisgaranti
365 dages returret
39 40 31 31
Med Evoc FR Trail Blackline får du en rygsæk med indbygget rygskjold og ventilationssystem, samt en volumen på hele 20 liter. Rygsækken fås i flere størrelser, og er perfekt til et aktivt …
Læs mere
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 18
Prisgaranti Prisgaranti på alle varer
Varen er fragtfri Fragtfri ved DKK 299,00

Med Evoc FR Trail Blackline får du en rygsæk med indbygget rygskjold og ventilationssystem, samt en volumen på hele 20 liter. Rygsækken fås i flere størrelser, og er perfekt til et aktivt liv, hvad enten det er cykling eller løb du dyrker.

Anvendelse
Evoc FR Trail Backline rygsækken sørger for, at du kan have alt med på turen. Rygsækken har indbygget rygskjold og ventilationssystem, som sikrer dig en behagelig tur. Rygskjoldet er stødabsorberende og giver din ryg den nødvendige komfort og beskyttelse hvis uheldet skulle være ude.

Specifikationer

  • Liteshield Back Protector
  • Liteshield System Air
  • Plads til opbevaring af 3 liters resevoir - (Tilkøb)
  • Holder til telefon, briller, nøgler og cykelhjelm
  • Vægt: 1300 gram
  • Volumen: 20 liter

Kvalitetsniveau
Det indbyggede rygskjold kombineret med ventilationssystemet er med til at give dig en god rygsæk. Evoc er kendt for deres kvalitetsstemplede rygsække, og denne model er ingen undtagelse. Rygsækken er perfekt til længere ture, da den kan opbevare 20 liter.

Vedligeholdelse
Der er ingen krav om vedligeholdelse. Tøm dog rygsækken efter endt brug. Hvis rygsækken har været benyttet i beskidt terræn, anbefales du at vaske den.

 

Ingen anmeldelser af dette produkt.