Kompakt og fleksibelt rygskjold fra Cairn, der skaber bedre sikkerhed for dit barn under flere forskellige sportsgrene. Rygskjoldet er lavet med det patenterede og aktive D30 materiale, der skaber en yderst høj sikkerhed. Mat…
Læs mere
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Opnå gratis fragt Fri fragt*
ved 299,-
Spørgsmål? Ring på 39 40 31 31 eller skriv til info@cykelpartner.dk
'

Kompakt og fleksibelt rygskjold fra Cairn, der skaber bedre sikkerhed for dit barn under flere forskellige sportsgrene. Rygskjoldet er lavet med det patenterede og aktive D30 materiale, der skaber en yderst høj sikkerhed. Materialet er udviklet ud fra intelligent molekyle struktur, hvor materialets molekyler bevæger sig frit og almindeligt ved almindelige bevægelser, så skjoldet er blødt og fleksibelt. Men så snart et slag føles på skjoldet, låser molekylerne sig sammen, og skjoldet stivner og modvirker eventuelle slag. Denne stødabsorberende effekt, tilbyder en gentagene komfort, ved adskillige fald. Cairn Impakt er desuden med EVA skum, så en behagelig følelse fås.

Anvendelse
Cairn Impakt tilbyder en meget høj komfort og sikkerhed til sit barn, så fokus kan være på præstationen. Rygskjoldet henvender sig til MTB kørsel, men kan også bruges til andre sportsgrene, hvor der findes en risiko for hårde styrt, såsom: ski og motocross. Skjoldet er desuden meget behageligt at have på, da det er let at tilpasse i størrelsen med justerbare skulderstropper og et fleksibelt mavebælte.

Specifikationer

  • Justerbare skulderremme
  • Hoftebælte til justering af skjoldet
  • Ekstra bred ved skulderbladene
  • D30 Aktivt materiale
  • CE EN 1621-2 Level 1 godkendelse
  • Vægt: 440 Gram (str. XXS)

Kvalitetsniveau
Det franske mærke, Cairn, sætter en høj standard for sine brugere med sin beklædning. Firmaet stræber efter innovation, komfort og funktionalitet, hvor det gerne skulle ende op i en større enhed. Mærket står for alt sikkerhed og komfort, så brugeren blot kan koncentrere sig om sin præstation.

Vedligeholdelse
Vi anbefaler at vaske dette rygskjold ved 30 grader i maskinvask, hvor man benytter sig sportsvaskemiddel. Dette giver det bedste resultat, hvor stoffets specifikationer samtidig bevares. Det anbefales ikke, at benytte sig af en tørretumbler.

Vejledende størrelsesguide

  XXS    6-8 år     -116-128 cm.
  XS    8-10 år     -128-140 cm.
  S    10-12 år     -140-152 cm.
  M    12-14 år     -152-164 cm.

 

Tilgængelige varianter

XXS, XS, S

Ingen anmeldelser af dette produkt.