Cairn Proride yder dig stor hjælp og beskyttelse i din træning, så det bliver nemt og behageligt at skulle have et rygskjold på. Rygskjoldet giver dig en optimal beskyttelse med det patenterede, D30 ma…
Læs mere
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alle varer
Varen er fragtfri Fri fragt*
ved 299,-
'

Cairn Proride yder dig stor hjælp og beskyttelse i din træning, så det bliver nemt og behageligt at skulle have et rygskjold på. Rygskjoldet giver dig en optimal beskyttelse med det patenterede, D30 materiale, der benytter sig af aktive og intelligente molekyle strukturer. Dette gør skjoldet blødt og fleksibelt ved langsomme forandringer, men låser sig fast og stivner ved hårde slag og stød. Dette betyder, at rygskjoldet tilpasser sig og er afhængig af dine bevægelser. Vesten til rygskjoldet er desuden fremstillet i en kombination af mesh og polyester, så der ydes en høj åndbarhed under kørsel.

Anvendelse
Cairn Proride giver dig som rytter maksimal beskyttelse og komfort, så dit præstationsniveau kan optimeres. Rygskjoldet er perfekt til kørsel på MTB og BMX, men kan desuden også benyttes til andre sportsgrene, hvor der kan være risiko for styrt og fald. Skjoldet yder en god pasform, da den er udviklet med elastisk net-materiale oppe foran.

Specifikationer

  • Vest med lynlås i fuld længde.
  • Hoftebælte til justering af skjoldet
  • Ekstra bred ved skulderbladene
  • D30 Aktivt materiale
  • CE EN 1621-2 Level 1 godkendelse
  • Vægt: 640 gram (Str. M)

Kvalitetsniveau
Cairn leverer kvalitet efter høje franske standarder, komfort, funktionalitet og innovation er alfa omega. Mærket giver dig den bedste beskyttelse overhovedet muligt, så du blot skal koncentrere dig om din egen præstation. Firmaet sørger dermed for, at alt ender op i en større enhed, så kunden kan være tryg ved køb.

Vedligeholdelse
Vi anbefaler at vaske dette rygskjold ved 30 grader i maskinvask, hvor du har benyttet dig af sportsvaskemiddel. I denne proces kan rygskjoldet tages ud, så det kan vaskes separat. Det anbefales dog ikke, at benytte sig af en tørretumbler.

Vejledende størrelsesguide

M    160-170 cm.
L    170-180 cm.
XL    180-190 cm.
XXL    190-200 cm.
Ingen anmeldelser af dette produkt.