Professionel beskyttelse til junior ved køb af Cairn Proride. Rygskjoldet er designet med det patenterede D30 materiale, der sørger for en aktiv beskyttelse af ryggen. Materialet udnytter en intelligent molekyle struktur, der…
Læs mere
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Varen er fragtfri Fri fragt*
ved 499,-
Spørgsmål? Ring på 39 40 31 31 eller skriv til info@cykelpartner.dk
'

Professionel beskyttelse til junior ved køb af Cairn Proride. Rygskjoldet er designet med det patenterede D30 materiale, der sørger for en aktiv beskyttelse af ryggen. Materialet udnytter en intelligent molekyle struktur, der gør skjoldet blødt og fleksibelt. Strukturerne er afhængige dine bevægelser, og bevæger sig derfor frit og fleksibelt ved langsomme forandringer, men låser sig fast og stivner ved hårde slag og stød. Dette giver en optimalt beskyttelse af din krop, så du kan føle dig tryg under kørsel. Vesten er fremstillet i et mix af mesh og polyester, der giver en enorm åndbarhed til barnet således, at der kan trænes en hel dag.

Anvendelse
Cairn Proride sørger for optimal beskyttelse og komfort til dit barn, så træningen kan blive en behagelig oplevelse. Dette rygskjold henvender sig specielt til kørsel på MTB og BMX, men kan sagtens også bruges til andre sportsgrene, hvor der findes en risiko for styrt og hårde fald. Skjoldet har en god pasform, da den er lavet med et elastisk net-materiale foran, og er desuden meget behagelig at have på, da den er lavet med EVA skum.

Specifikationer

  • Vest med lynlås i fuld længde.
  • Hoftebælte til justering af skjoldet
  • Ekstra bred ved skulderbladene
  • D30 Aktivt materiale
  • CE EN 1621-2 Level 1 godkendelse
  • Vægt: 450 gram (str. XXS)

Kvalitetsniveau
Det franske mærke Cairn serverer direkte beskyttelse og komfort til din træning, så du får det optimale ud af din træning. Firmaet stræber efter at kombinere komfort, funktionalitet og innovation, så det ender op i en større enhed. Mærket sørger for alt det grundlæggende i din beklædning, så du blot skal koncentrere dig om din præstation.

Vedligeholdelse
Vi anbefaler at vaske rygskjoldet ved 30 grader i almindelig maskinvask, hvor der bliver brugt sportsvaskemiddel. Herved kan rygskjoldet tages ud og vaskes separat. Det anbefales ikke, at benytte sig af en tørretumbler.

Vejledende størrelsesguide

XXS   6-8 år      -116-128 cm.
XS     8-10 år    -128-140 cm.
S      10-12 år   -140-152 cm.
M      12-14 år   -152-164 cm.

Tilgængelige varianter

XXS, XS, S, M

Ingen anmeldelser af dette produkt.