Med denne kædeholder fra OnGear beskytter du dit cykelstel under transport eller vask, når baghjulet ikke er monteret i baggaflen. Under transport i en cykelkuffert sikrer kædeholderen, at bagskifter og kæde ikke filtres samm…
Læs mere
Vejl.: 99,00
DKK 59,00
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Opnå gratis fragt Fri fragt*
ved 299,-
Spørgsmål? Ring på 39 40 31 31 eller skriv til info@cykelpartner.dk
'

Med denne kædeholder fra OnGear beskytter du dit cykelstel under transport eller vask, når baghjulet ikke er monteret i baggaflen. Under transport i en cykelkuffert sikrer kædeholderen, at bagskifter og kæde ikke filtres sammen og ridser stellet. Når cyklen er monteret i et værkstedsstativ eller ophængt uden baghjul til en grund rengøring er kædeholderen ligeledes anvendelig.

Anvendelse
Når du tager dit baghjul af din racer, MTB eller turcykel med udvendige gear, vil kæden ligge oven på bagstagen på stellet. Når den ligger her er den svær at rengøre uden at du risikerer at ridse dit stel. Når du pakker cyklen ned enten i en cykelkuffert eller bag i bilen uden baghjul, vil kæden både svine og ridse stellet. I disse situationer kan en kædeholder spare dig for besvær og skader på cyklen og kæden.

Specifikationer

  • Materiale plast og quick release i aluminium
  • Vægt 
  • 9 mm. aksel
  • Med hurtigbespænding

Montering
Når du har taget baghjulet af, sættes kædeholderens bolts firkant del op i gaflen og spændes fast med hurtigbespændingen. Kæde lægges i rillen på plastdelen og du er klar til at køre kæden rundt. eller pakke cyklen ned.

Kvalitetsniveau
Denne kædeholder er af god kvalitet til en overkommelig pris - som med andre produkter fra OnGear.

EAN: 5712934014026

Ingen anmeldelser af dette produkt.