Varenummer: 29273601

Kædemåler Point - måler slitage på kæden


 
119 DKK / STK
95,20 DKK ekskl. moms
 •  
 • Måler slitage på kæden og passer til alle kæde typer. Skift din kæde før du ødelægger kransen. De fleste kædefabrikker anbefaler kædeskift, når kæden er 0,5 - 0,75 % nedslidt. Med kædeslidmåleren kan du måle dig frem til, hvornår kæden bør blive udskiftet. Med denne kædemåler kan du måle 0,75 - 1% kæde slid.

 • Brand Point
  Produkt Måleværktøj
  EAN 4016232038106
 • Torben M.

  Billig og nem at bruge

  Heidi S.

  Virker som den skal

  Mikkel H.

  Fin nok, men havde foretrukket 0,5 og 0,75 i stedet for 1 og 0,75

  Erik S.

  Nem at anvende, giver et billede af slitage på kæde, før tandrads Nem at anvende, giver en indikering af hvornår det er tid til skift af kæde. Så kan tandkasetten klare en tur til.

  Bjørn K.

  Helt simpel og billig kædemåler der informerer om det den skal.

  Danny P.

  Smart enkelt stykke værktøj

  Allan B.

  Fin model. Så duede mine kæder ikke mere :-)

  Olaf E.

  Jeg kunne godt savne en ordentlig brugermanual med dette værktøj, selvom det er såre enkelt at bruge: stik den ene ende ned i kæden og se om den anden side også vil lade sig falde ned i kæden. Hvis den ikke kan komme ned, og man bruger den side der står 0.75 på, er kæden i orden. Hvis den kan falde ned på 1.0-siden skal kæden skiftes, men usikkerheden opstår, når værktøjet falder ned på 0.75-siden, men ikke 1.0-siden. Her er der mange forskellige bud på hvordan det skal tolkes på nettet, hvilket jo ikke ligefrem gør en meget klogere...