Fragtfri ved DKK 299,00
Prismatch
365 dages returret
39 40 31 31
Amerikanske Park Tool leverer med CT-3.3 et top professionelt kædeværktøj, der gør det nemt at afkorte alle 5-12 gears kæder til udvendige gear. Du kan naturligvis også bruge værkt&…
Læs mere
Vejl.: 429,00
DKK 429,00
Ikke på lager
Forventet: 10/12/2019 - Få mail ved hjemkomst
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 18
Prismatch Prismatch på alle varer
Varen er fragtfri Fragtfri ved DKK 299,00

Amerikanske Park Tool leverer med CT-3.3 et top professionelt kædeværktøj, der gør det nemt at afkorte alle 5-12 gears kæder til udvendige gear. Du kan naturligvis også bruge værktøjet til samling af kæderne, når der skal isættes kædestift. Den type arbejde kræver stor præcision og styrke - hvilket Park Tool leverer med dette kædeværktøj.

Specifikationer

  • Komfortabelt T-værktøj
  • Udskiftelig pin

Kvalitetsniveau
Park Tool leverer professionelt cykelværktøj der gør det lettere at foretage den bedst mulige reparation af cykler på den hurtigste måde. Park Tool laver kun værktøj og arbejdsstande til cykler og har over 50 års erfaring. Værktøjet bruges af mange fagfolk da det har en lang holdbarhed selv ved brug mange gange om dagen. Rigtig mange cykelentusiaster bruger også Park Tool-værktøj for at sikre den korrekte montering samt en lang holdbarhed. Park Tool lever for værktøj og arbejder hver dag på at udvikle og forbedre deres eksisterende sortiment og opfinde nye redskaber, der kan gøre livet lettere for cykelentusiaster verden over. Park Tool produceres og udvikles i USA.

Ingen anmeldelser af dette produkt.