Lækker og praktisk cykelhandske fra Giro med lange fingre, der giver gode forudsætninger for en varm og alsidig oplevelse for dine hænder under cykelturen. Cykelhandskerne er lavet med i hænderne, så handskerne kan tage i mod…
Læs mere
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fri fragt*
ved 299,-
'

Lækker og praktisk cykelhandske fra Giro med lange fingre, der giver gode forudsætninger for en varm og alsidig oplevelse for dine hænder under cykelturen. Cykelhandskerne er lavet med i hænderne, så handskerne kan tage i mod eventuelle stød i hænderne, så der gives en høj komfort og du ikke skader dine håndled. Ved designet af handsken, har man opgraderet designet, så materialet er blevet beskåret ved håndledet, og gjort handsken mere strømlinet med håndledet. Materialet i håndfladen er det slidstærke, syntetiske læder, mens polyester og spandex bliver brugt i resten af handsken. Dette giver en fleksibel og alsidig cykelhandske, der kan strækkes på alle fire led. Cykelhandskerne er desuden udviklet med touchscreen teknologi, så man kan benytte sin smartphone med handskerne på.

Anvendelse
Giro Bravo Gel sætter høje standarder for en komfortabel og funktionel handske, der kan være med til at optimere din oplevelse på cyklen. Cykelhandskerne er nemme at anvende, da de har en stor velcro strop ved håndledet, så de kan justeres i størrelsen. Cykelhandskerne er desuden lavet med et åndbart net, så sved og fugt kan transporteres, og handskerne dermed kan beklædes i lang tid.

Specifikationer

  • Handske med lange fingrer
  • Gel puder i håndfladen
  • Super fit
  • Materiale i håndfladen: Syntetisk læder
  • 94% polyester og 6% Spandex
  • Materialer oven på hånden: 80% nylon og 20% polyester
  • Strækbar på alle 4 led
  • Åndbar net
  • Optimeret EVA polstring - 80% Control gummi, 10% Bentonite og 10% Oxidizing
  • På svejst pull off grip

Kvalitetsniveau
Giro leverer altid kvalitetsprodukter til favorabel pris, og har gjort dette til både amatører og professionelle i årevis. Dette har gjort firmaet til en af de dominerende faktorer på markedet, der altid forsøger at kombinere komfort og funktionalitet med de seneste teknologier. Kunden kan derfor være tryg ved køb af produkter fra Giro.

Vedligeholdelse
Vi anbefaler her hos Cykelpartner, at du håndvasker cykelhandskerne, så du undgår at beskadige dem.

Størrelsesguide

Størrelse Bredde Længde
Medium 7,5-7,9 cm 17,0-17,9 cm
Large 8,0-8,9 cm 18,0-19,4 cm
X-Large 9,0-9,9 cm 19,5-20,9 cm
XX-Large 10-11,5 cm 21-22,5 cm

 

Tilgængelige varianter

S, M, L, XL, XXL

Ingen anmeldelser af dette produkt.