1 anmeldelser
Shark-handsken fra GripGrab er en MTB-handske, som kan bruges af ryttere på alle niveauer. Dens 4 mm DoctorGel-padding samt de slidstærke materialer, der er brugt til denne handske, er med til at give en fantastisk komfort på…
Læs mere
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Opnå gratis fragt Fri fragt*
ved 299,-
Spørgsmål? Ring på 39 40 31 31 eller skriv til info@cykelpartner.dk
'

Shark-handsken fra GripGrab er en MTB-handske, som kan bruges af ryttere på alle niveauer. Dens 4 mm DoctorGel-padding samt de slidstærke materialer, der er brugt til denne handske, er med til at give en fantastisk komfort på mountainbiken. 

Anvendelse
Handsken er en tætsiddende handske og minder om en golfhandske. Det syntetiske ruskind i håndfladen er med til at give et godt greb på styret, og de 4 mm DoctorGel gør det behageligt at køre lange trails, og hjælper til at undgå trætte og sovende hænder. Udvikleren af denne handske udtaler selv, at det er den foretrukne handske af mange World Cup-kørere, fordi den har den rigtige padding, som kan være altafgørende, når man cykler på et højt niveau. Handsken har silikone i fingerspidserne, så det er muligt at kunne håndtere udstyr med touchskærm, uden at skulle tage handskerne af. 

Specifikationer

  • Farve: Sort/grå
  • 4 mm DoctorGel-padding
  • Sweat Wiper
  • Syntetisk ruskind i håndfladen
  • Slidstærkt mesh på håndryggen
  • Reflekslogoer på begge handsker
  • Slip-in cuff

Kvalitetsniveau
GripGrab efterstræber at være de bedste indenfor design af kvalitetscykelhandsker, og derfor kan du som forbruger være sikker på, at der er benyttet de bedste materialer til produkterne. Materialer: 70% polyamid, 20% elastan, 10% polyester.

Vedligeholdelse
Handskerne kan maskinvaskes med tøj af samme farve, men må ikke tørretumbles eller stryges. De må heller ikke renses, vrides eller bleges. 

Vejledende størrelsesguide

Størrelse S/8 M/9 L/10 XL/11 XXL/12
Omkreds 17,8 20,3 22,9 25,9 27,9
Længde 17,0 18,3 19,3 20,3 21,6

Tilgængelige varianter

S, M, L, XL, XXL

09-10-2018
Handskerne er super kvalitet til prisen. Pasformen er perfekt og gelpuderne, hjælper ganske fint ved kørsel på let til medium trail. Derudover vil jeg gerne lige fremhæve lynhurtig levering af cykelpartner. Tak for det! Back to GripGrap 1043 Shark - Til prisen er de et hit - også når det regner ;).