Med Supergel 1005 fra GripGrab får du et par cykelhandsker der er både slidstærke og behagelige at have på. Handskerne er lavet i en kompakt og fleksibel materialeblanding, og så er der gelpolstr…
Læs mere
Delvis på lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fri fragt til pakkeshop
'

Med Supergel 1005 fra GripGrab får du et par cykelhandsker der er både slidstærke og behagelige at have på. Handskerne er lavet i en kompakt og fleksibel materialeblanding, og så er der gelpolstring i handskerne, der absorberer stød og rystelser fra underlaget du kører på. Hadnskerne er lavet med et pull-off-system, så du nemt kan tage dem af og på efter behov. Der er desuden indbyggede magneter, der holder handskerne sammen, når du ikke har dem på. Så det er nemmere at holde styr på dem.

Anvendelse
GripGrab har designet disse handsker til sommerbrug. Der er således indbygget sweat-wiper, så du kan tørre fugt og sved bort fra panden. Handskerne er med korte fingre, hvilket f.eks. gør det nemt at betjene en cykelcomputer.

Specifikationer

  • Sweat wiper
  • Pull-off system
  • DoctorGel 6 mm
  • gMagnets - holder styr på handskerne
  • Reflekterende detalje
  • Velcrolukning
  • Polyamid 70%, Polyuretan 10%, Polyester 10% og Elastan 10%

Kvalitetsniveau
GripGrabs cykelhandsker er lavet i god kvalitet. Dette par har indbygget sweat-wipe, velcro-luk, refleksdetaljer og stødabsorberende gel.

Vedligeholdelse
Disse cykelhandsker kan maskinvaskes. Vi anbefaler, at du følger vaskeanvisningerne og benytter et sportsvaskemiddel til formålet.

Vejledende størrelsesguide

Størrelse S/8 M/9 L/10 XL/11 XXL/12
Omkreds 17,8 20,3 22,9 25,9 27,9
Længde 17,0 18,3 19,3 20,3 21,6
Ingen anmeldelser af dette produkt.