Fragtfri ved DKK 299,00
Prisgaranti
365 dages returret
39 40 31 31
Smarte og praktiske cykelhandsker, der kan levere en stor komfort og støtte til cykelrytterens hænder. Cykelhandskerne er udviklet vha. en kompakt og åndbar materialeblanding, hvor sved- og fugttransportere…
Læs mere
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 18
Prisgaranti Prisgaranti på alle varer
Varen er fragtfri Fragtfri ved DKK 299,00

Smarte og praktiske cykelhandsker, der kan levere en stor komfort og støtte til cykelrytterens hænder. Cykelhandskerne er udviklet vha. en kompakt og åndbar materialeblanding, hvor sved- og fugttransporterende effekter kommer til udtryk. Derudover tilbyder cykelhandskerne også en stor og behagelig bevægelsesfrihed, hvor Doctorgel også giver en beskyttende effekt for håndleddene. Dermed bliver håndleddene ikke beskadiget ved eventuelle stød og slag mod cyklen således, at man kan cykle optimalt igennem hele turen. Cykelhandskerne er desuden lavet med et pull-off system og gMagnets, så der kan ydes stor komfort ved beklædning.

Anvendelse
ProGel 1001 fra GripGrab leverer en nødvendig komfort og støtte til cykelrytterens hænder, hvor der dermed kan ydes en stor funktionalitet på cyklen. Cykelhandskerne kan anvendes under forskelligt slags klima, men henvender sig specielt til brug om sommeren. Der gives desuden en stor komfort ved beklædning, da de er lavet med et pull-off system og gMagnets.

Specifikationer

  • DoctorGel 4mm
  • Sweat wiper
  • Pull-off system
  • gMagnets - holder styr på handskerne
  • Reflekterende deltalje
  • Velcrolukning
  • Polyester 40%, Polyamid 30%, Polyuretan 20% og Elastan 10%

Kvalitetsniveau
GripGrab har holdt niveauet og humøret højt i mange år, hvor kvalitetsdygtige produkter er blevet tilbudt til både amatører og professionelle. Her er komfort og funktionalitet sat som første prioritet, hvilket kommer til udtryk igennem solide materialer og innovative teknologier til brug således, at der kan holdes trit med et højt præstationsniveau. Kunden kan derfor være tryg ved køb af produkter fra GripGrab, der findes dominerende på det internationale marked.

Vedligeholdelse
Disse cykelhandsker kan nemt vedligeholdes ved at vaskes ved 30 grader i maskinvask. Her vil det være bedst, hvis man bruger sportsvaskemiddel, da dette kan bibeholde stoffets unikke struktur. Dog anbefaler vi ikke, at man bruger en tørretumbler efterfølgende.

Vejledende størrelsesguide

Størrelse XS/7 S/8 M/9 L/10 XL/11 XXL/12
Omkreds 15,2 17,8 20,3 22,9 25,9 27,9
Længde 16,0 17,0 18,3 19,3 20,3 21,6
Ingen anmeldelser af dette produkt.