Fragtfri ved DKK 299,00
Prismatch
365 dages returret
39 40 31 31
GripGrabs Women's ProgGel-handske er en af de mest populære og komfortable handsker på markedet. Letvægtmaterialerne, den er lavet af, giver en maksimal følelse af frihed af håndens bevæge…
Læs mere
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 18.00
Prismatch Prismatch på alle varer
Varen er fragtfri Fragtfri ved DKK 299,00

GripGrabs Women's ProgGel-handske er en af de mest populære og komfortable handsker på markedet. Letvægtmaterialerne, den er lavet af, giver en maksimal følelse af frihed af håndens bevægelser under kørsel, og de 4 mm DoctorGel i paddingen medvirker til at minimere risikoen for sovende og trætte hænder.

Anvendelse
Denne populære handske kan benyttes til både motionistens mange træningsture og daglig pendlerkørsel. Hvis man har let til sovende fingre(cyclist's palsy), er paddingen, som består af 4 mm DoctorGel, med til at afhjælpe dette problem. Handsken har et pull-off-system, som ikke bare er med til at gøre det nemmere at få handsken af, men også forlænger handskens levetid. Handskens håndflade er af kunstlæder, som sikrer et godt greb på styret, og de smarte gMagnets holder dine handsker samlet, når de ikke er i brug. 

Specifikationer

  • Farve: Grøn/Sort
  • 4 mm DoctorGel-padding
  • Sweat Wiper
  • Serino kunstlæder i håndfladen
  • Flexibelt Lycra på håndryggen
  • Reflekslogoer på begge handsker
  • Pull-off-system
  • gMagnets

Kvalitetsniveau
GripGrab er en ærkedansk producent, der prioriterer komfort og kvalitet højt og efterstræber at være de bedste indenfor design af kvalitetscykelhandsker, og du kan derfor som forbruger være sikker på, at der er benyttet de bedste materialer til produkterne. 

Vedligeholdelse
Handskerne kan maskinvaskes med tøj af samme farve, men må ikke tørretumbles eller stryges. De må heller ikke renses, vrides eller bleges. 

Vejledende størrelsesguide

Størrelse (cm)

XS

S

M

L

Håndens omkreds

     <16.5

     16.5-18.0

     18.0-19.4

     >19.4

Håndens længde

     <15.5

     15.5-16.5

     16.5-17.7

     >17.7

 

Ingen anmeldelser af dette produkt.