Fragtfri ved DKK 299,00
Prismatch
365 dages returret
39 40 31 31
HF Shashaglove er en lækker cykelhandske fra Assos, med halvfingre. Handsken har en elastisk og slidstærk mesh-overflade, der giver dig en holdbar men kølende handske, der kan holde til det meste, uden at d…
Læs mere
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 20.00
Prismatch Prismatch på alle varer
Varen er fragtfri Fragtfri ved DKK 299,00
'

HF Shashaglove er en lækker cykelhandske fra Assos, med halvfingre. Handsken har en elastisk og slidstærk mesh-overflade, der giver dig en holdbar men kølende handske, der kan holde til det meste, uden at det går ud over din komfort. Og så er de naturligvis dejligt stødabsorberende. 

Anvendelse
Denne slidstærke cykelhandske fra Assos beskytter dig og giver et bedre greb om styret, så du kan yde dit bedste på cyklen. Shashaglove er designet til brug om sommeren, hvor du har brug for god ventilation, så dine hænder ikke bliver varme og svedige.  

Specifikationer

  • Farve: Sort
  • Materialer:
    • Overside: 85% polyamid, 15% elastan
    • Håndflade: 100% polyester

Kvalitetsniveau
Du får som altid et kvalitetsprodukt fra Assos, og disse Shashaglove cykelhandsker er bestemt ikke nogen undtagelse. De er slidstærk, dejligt ventilerede og frem for alt i stand til at beskytte dig, hvis uheldet er ude. Der er samtidig kælet for detaljerne. F.eks. er handskerne ikke udstyret med traditionel lukning, men elastisk luk, så du ikke generes.

Vedligeholdelse
Du kan vaske disse cykelhandsker ved 30 grader efter behov. Sørg for at anvende et særligt sportsvaskemiddel, når du vasker dem.

Vejledende størrelsesguide:

Håndstørrelse - Omkreds af håndfladens bredeste punkt Centimeter
XXS 17 cm
XS 18 cm
S 20 cm
M 22 cm
L 23 cm
XL 24 cm
XLG 26 cm

 

Ingen anmeldelser af dette produkt.