HF Shashaglove er en lækker cykelhandske fra Assos, med halvfingre. Handsken har en elastisk og slidstærk mesh-overflade, der giver dig en holdbar men kølende handske, der kan holde til det meste, uden at d…
Læs mere
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fri fragt til pakkeshop
'

HF Shashaglove er en lækker cykelhandske fra Assos, med halvfingre. Handsken har en elastisk og slidstærk mesh-overflade, der giver dig en holdbar men kølende handske, der kan holde til det meste, uden at det går ud over din komfort. Og så er de naturligvis dejligt stødabsorberende. 

Anvendelse
Denne slidstærke cykelhandske fra Assos beskytter dig og giver et bedre greb om styret, så du kan yde dit bedste på cyklen. Shashaglove er designet til brug om sommeren, hvor du har brug for god ventilation, så dine hænder ikke bliver varme og svedige.  

Specifikationer

  • Farve: Sort
  • Materialer:
    • Overside: 85% polyamid, 15% elastan
    • Håndflade: 100% polyester

Kvalitetsniveau
Du får som altid et kvalitetsprodukt fra Assos, og disse Shashaglove cykelhandsker er bestemt ikke nogen undtagelse. De er slidstærk, dejligt ventilerede og frem for alt i stand til at beskytte dig, hvis uheldet er ude. Der er samtidig kælet for detaljerne. F.eks. er handskerne ikke udstyret med traditionel lukning, men elastisk luk, så du ikke generes.

Vedligeholdelse
Du kan vaske disse cykelhandsker ved 30 grader efter behov. Sørg for at anvende et særligt sportsvaskemiddel, når du vasker dem.
Vejledende størrelsesguide Assos

(cm)
Størrelse XS S M L XL XLG
Hånd omkreds 17,5 - 19 18,5 - 20 20 - 22 22 - 23,5 23,5 - 25,5 25+++
Ingen anmeldelser af dette produkt.