Hvad end du er nybegynder eller øvet sportsrytter, er det essentielt at have et godt og sikkert greb om styret, samtidig med at du bliver beskyttet mod de rystelser, der spreder sig op gennem cyklens stel til dine h&ae…
Læs mere
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fri fragt fra kr. 299,-
'

Hvad end du er nybegynder eller øvet sportsrytter, er det essentielt at have et godt og sikkert greb om styret, samtidig med at du bliver beskyttet mod de rystelser, der spreder sig op gennem cyklens stel til dine hænder og arme. Med disse AGU Gloves Essential Power Gel cykelhandsker, får du hele 6 mm gel-indlæg, der kan beskytte dig, og et godt greb om cykelstyret takket være handskens silikoneprint i håndfladen.

Anvendelse
Essential Power Gel fra AGU er en helt basal cykelhandske, til en overkommelig pris, der giver dig den nødvendige komfort og beskyttelse uden at gå på kompromis med din evne til at holde sikkert om cyklens styr. Handsken er designet til brug af både nybegyndere og de pris-bevidste samt øvede sportscyklister.

Specifikationer

  • Farve: Sort
  • Materiale: 190g lycra
  • 6 mm gel-polstring
  • Silikone-print i håndfladen.

Kvalitetsniveau
Du får her en glimrende cykelhandske til en yderst favorabel pris. Cykelhandsken har god polstring og er designet til at give et godt greb om cykelstyret. Samtidig er den naturligvis omfattet af AGUs 3-års-garanti.

Vedligeholdelse
Disse cykelhandsker kan vaskes forsigtigt ved 30 grader. Vi anbefaler, at du benytter et særlig sportsvaskemiddel til formålet.

Vejledende størrelsesguide:

  S M L XL XXL 3XL
Håndomkreds <21,5 cm 21,5-23 cm 23-24,5 cm 24,5-26 cm 26-27,5 cm >27,5 cm
Ingen anmeldelser af dette produkt.