Fragtfri ved
Prismatch
365 dages returret
39 40 31 31
AGU Glove MTB Trail Gel er, som navnet antyder, en cykelhandske til MTB- og trail-kørsel med gel-polstring. For at beskytte dig bedst muligt er handskerne forsynet med lange fingre og gelpolstring. Som mountainbiker, v…
Læs mere
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 20.00
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fragtfri ved
'

AGU Glove MTB Trail Gel er, som navnet antyder, en cykelhandske til MTB- og trail-kørsel med gel-polstring. For at beskytte dig bedst muligt er handskerne forsynet med lange fingre og gelpolstring. Som mountainbiker, vil du gerne have den mest direkte kontakt med styret og kontrol. Derfor er handskerne forsynet med kunst-ruskindslæder i håndfladen. Overfladen af tomlen er dækket af et frotté-vævet stof, der bl.a. kendes fra håndklæder. Det betyder, at du kan anvende tomlen til at tørre sved og fugt væk fra din pande eller lignende.

Anvendelse
Du får her et par cykelhandsker fra AGU, der er særligt designet MTB og trail. I modsætning til mange MTB-handsker har disse AGU-cykelhandsker gel-polstring. Normalt ville det betyde en dårligere kontakt med styret og mindre kontrol, men det er AGU kommet udenom ved at dække håndfladen med kunstigt ruskind der giver et godt og sikkert greb.

Specifikationer

  • Farve: Sort
  • Materiale: Stræk-mesh, ruskind, frotté
  • Gel-polstring
  • Ruskinds-håndflade for bedre greb
  • Frotté-sektion på tommeltot

Kvalitetsniveau
Disse cykelhandsker er konstrueret til at give dig en optimal cykeloplevelse og høj ydelse. Detaljerne er derfor vigtige, og derfor har de f.eks. fået ruskindsbelægning i håndfladerne for at give dig bedst muligt greb. Det luftige mesh-stof giver god udluftning, så dine hænder ikke bliver for varme.

Vedligeholdelse
Disse cykelhandsker kan vaskes forsigtigt ved 30 grader. Vi anbefaler, at du benytter et særlig sportsvaskemiddel til formålet.

Vejledende størrelsesguide:

  S M L XL XXL 3XL
Håndomkreds <21,5 cm 21,5-23 cm 23-24,5 cm 24,5-26 cm 26-27,5 cm >27,5 cm
Ingen anmeldelser af dette produkt.