Fragtfri ved
Prismatch
365 dages returret
39 40 31 31
Du får her et par AGU Glove MTB Trail cykelhandsker, der, som navnet antyder, egner sig rigtig godt til MTB- og trail-kørsel. Cykelhandskerne er komfortable at have på, vejer ikke ret meget og giver dig et …
Læs mere
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 20.00
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fragtfri ved
'

Du får her et par AGU Glove MTB Trail cykelhandsker, der, som navnet antyder, egner sig rigtig godt til MTB- og trail-kørsel. Cykelhandskerne er komfortable at have på, vejer ikke ret meget og giver dig et sikkert greb om styret. Blandt andet fordi kontaktfladen i håndfladen er belagt med ruskind.

Anvendelse
Disse cykelhandsker fra AGU er særligt designet til dig der cykler MTB eller trail. Handskerne er derfor forsynet med lange fingre for bedre beskyttelse. For at give dig optimal kontakt med styret, har handskerne ingen gel-polstring. Tilgengæld er der silikone-print på lange- og pegefinger for at du lettere kan betjene bremse- og geargrebene på din cykel.

Specifikationer

  • Farve: Sort
  • Material: Stræk mesh, ruskind, silikone
  • Silikoneprint på lange- og pegefinger
  • Ruskinds-håndflade for bedre greb

Kvalitetsniveau

Disse cykelhandsker er konstrueret til at give dig en optimal cykeloplevelse og høj ydelse. Detaljerne er derfor vigtige, og derfor har de f.eks. fået silikonebelægning på de fingre, der betjener gear- og bremseskift, så du får bedst muligt greb om skifterne. Det luftige mesh-stof giver god udluftning, så dine hænder ikke bliver for varme.

Vedligeholdelse
Disse cykelhandsker kan vaskes forsigtigt ved 30 grader. Vi anbefaler, at du benytter et særlig sportsvaskemiddel til formålet.

Vejledende størrelsesguide:

  S M L XL XXL 3XL
Håndomkreds <21,5 cm 21,5-23 cm 23-24,5 cm 24,5-26 cm 26-27,5 cm >27,5 cm
Ingen anmeldelser af dette produkt.