Fragtfri ved DKK 299,00
Prismatch
365 dages returret
39 40 31 31
Denne stilrene cykelhjelm fra Sweet Protection gør det også muligt for dit barn, at have en yderst sikker og komfortabel cykelhjelm til kørsel i hårde terræner. Cykelhjelmen er blevet givet en …
Læs mere
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 18
Prismatch Prismatch på alle varer
Varen er fragtfri Fragtfri ved DKK 299,00

Denne stilrene cykelhjelm fra Sweet Protection gør det også muligt for dit barn, at have en yderst sikker og komfortabel cykelhjelm til kørsel i hårde terræner. Cykelhjelmen er blevet givet en robust og samtidig let fødsel med en In-mold konstruktion, hvor en hård yderskal er støbt sammen med en robust inderskal af EPS-Liner. Derved kan man få en sublim beskyttelse mod stød og slag ved eventuelle styrt, hvor slaget kan fordeles udover hele cykelhjelmen.

Komfort er essentielt i denne cykelhjelm, hvor strategiske ventilationskanaler er blevet digitalt testet ved forskellige styrker og hastigheder. Dette giver en god mulighed for, at man kan have et tempereret og ventileret hoved igennem hele cykelturen, så man kan holde hovedet koldt. Hjelmen til MTB er også blevet inviteret til en ydeligere ventilation med STACC ventilationskanal, der er placeret foran på cykelhjelmen således, at de mest udsatte dele af cykelhjelmen kan blive mødt med en stor åndbarhed. Dette er dog uden den forudsætning, at der bliver slækket på den robuste sikkerhed.

Anvendelse
Dissenter JR cykelhjelm fra Sweet Protection viser seriøse tendenser til junior med sine specifikationer, hvor en stor komfort bliver kombineret med en robust beskyttelse. Cykelhjelmen er specielt henvendt til brug på ujævne underlag, herunder MTB, Trail og Enduro. Cykelhjelmen kan nemt justeres i pasformen med en OCCIGRIP drejeknap hvorledes, at bredde og højde nemt bliver justeret indtil den perfekte pasform. Dette bliver desuden hjulpet godt på vej af Comfort Pads, der holder hovedet komfortabelt og behageligt hele vejen igennem.

Specifikationer

  • Polycarbonat mono shell
  • In-mold konstruktion
  • EPS-Liner
  • OCCIGRIP turndial
  • DOV ventilation
  • Comfort Pads
  • STACC ventilation
  • Vægt: 300 gram
  • Certifikationer: CE EN 1078, CPSC 1203
  • Farve: Matsort

Kvalitetsniveau
Sweet Protection viser sig seriøs som mærke ved, at have yderst komfortabel og funktionelle produkter. Dette afspejler deres egen tro på, at produkter ikke skal holde brugeren tilbage i forhold præstationen. Firmaet har derfor valgt at benytte sig af robuste materialer og innovative teknologier, der kan holde trit med et højt præstationsniveau blandt amatører og professionelle. Dette har sørger for, at de har fået en dominerende plads på det internationale marked. Kunden kan derfor være tryg ved køb af produkter fra Sweet Protection, er giver en stor plads til frihed med deres produkter.

Vedligeholdelse
Vi anbefaler kun, at man vælger at tørre cykelhjelmen over med en fugtig klud ved skidt og snavs. Dog kan vi ikke anbefale, at man vælger at benytte sig af stærke rengøringsmidler til dette, da det kan ende med at beskadige cykelhjelmen.

Vejledende størrelsesguide

Størrelse XS/S S/M M/L L/XL
Centimeter 50 - 53 cm 53 - 56 cm 56 - 59 cm 59 - 61 cm
Tommer 19.68 - 20.85" 20.85 - 22" 22 - 23.20" 23.20 - 24"
Ingen anmeldelser af dette produkt.