Abus har lavet en ideel skaterhjelm til barnet, der elsker at lege udenfor, hvor der stadig er stor fokus på sikkerheden og komforten. Cykelhjelmen har en hård og kompakt skal, der er mulig på grund af ABS hard-shell Technolo…
Læs mere
Størrelsesguide til cykelhjelme
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Opnå gratis fragt Fri fragt*
ved 299,-
Spørgsmål? Ring på 39 40 31 31 eller skriv til info@cykelpartner.dk
'

Abus har lavet en ideel skaterhjelm til barnet, der elsker at lege udenfor, hvor der stadig er stor fokus på sikkerheden og komforten. Cykelhjelmen har en hård og kompakt skal, der er mulig på grund af ABS hard-shell Technology, hvor der desuden tilbydes en ydre beskyttelse mod slag og skader. En In-mold konstruktion har også fat i denne beskyttelse, da den benytter sig af en sammensmeltning af yder- og inderskallen, så en robust og let hjelm fås. Dermed kan der gives beskyttelse mod hårde slag og stød, men hjelmen kan stadig holdes nede i en lav vægt. Skaterhjelmen er designet efter barnets anatomi og ergonomiske goder, så hjelmen er lavet med en ekstra dyb beskyttelse ved pande og nakke. Dermed kan barnet lege frit og tryg uden, at skulle tænke på uforudsete skader og slag. Cykelhjelmen kan desuden nemt justeres med Zoom Ace Urban, så den bedste pasform kan opnås.

Anvendelse
Scraper Kid 3.0 fra Abus holder dit barn sikkert og trygt, så legen udenfor kan forsætte trygt og komfortabelt. Skaterhjelmen kan anvendes til mange forskellige aktiviteter, og kan nemt anvendes med sine justerbare stropper og nemme justeringsspænde. Indstillingen af den indre pasform gøres blot vha. et spænde i nakken.

Specifikationer

 • Farve: Sort
 • Vægt: 400-420 gram
 • Finjusterbart nakkespænde
 • 8 ventilationshuller
 • Plads til hestehalen
 • Klik-hagespænde
 • Aftagelige og vaskbare inderpuder
 • Refleksdetaljer

Kvalitetsniveau
Abus holder brugeren optimeret med sit store fokus på sikkerheden i deres produkter. Dette adskiller mærket fra andre fabrikanter, og har gjort dem signifikante på det internationale marked. Produkterne er ligeså tilføjet en god portion af komfort og funktionalitet, og er dermed blevet essentielt for mange amatører og professionelle.

Vedligeholdelse
Vi anbefaler ingen stor vedligeholdelse af dette produkt, men det kan være godt at bruge en fugtig klud ved skidt og snavs. Man bør være forsigtig med, at bruge stærke rengøringsmidler til vedligeholdelse, da dette kan ende med at beskadige hjelmen.

Tilgængelige varianter

51-55 cm, 54-58 cm


Sådan indstilles din cykelhjelm korrekt
For at sikre den mest optimale beskyttelse af hovedet er det væsentligt, at den er indstillet helt korrekt.

Som hovedregel gælder disse 3 tommelfingerregler:

 • Hjelmen skal passe til hovedets omkreds
 • Hjelmen skal altid sidde helt vandret på hovedet
 • De forreste stropper skal gå lodret ned og stropperne skal sidde godt til, når spændet omkring hagen lukkes

For at opnå den størst mulige sikkerhed, er det vigtigt at kende omkredsen af hovedet inden køb.

Den rette størrelse sikrer optimal sikkerhed og komfort
Omkredsen måles bedst med et målebånd, som placeres vandret omkring hovedet, lidt over ørerne. En god tommelfingerregel er, at der måles ca. 2 cm. over øjenbrynene.

0-3 år 44-52 cm
2-7 år 46-57 cm
5-12 år 52-60 cm
12+ 52-65 cm

Størrelserne er vejledende og vi anbefaler altid, at du måler omkredsen af hovedet inden køb af en ny cykelhjelm.

Ingen anmeldelser af dette produkt.