Fragtfri ved
Prismatch
365 dages returret
39 40 31 31
Kompakt og smart cykelhjelm til børn, der gerne skulle have en god oplevelse med deres første hjelm. Hjelmen har et sejt skaterlook, og kan dermed også bruges til de første skub på skateboard …
Læs mere
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 20.00
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fragtfri ved
'

Kompakt og smart cykelhjelm til børn, der gerne skulle have en god oplevelse med deres første hjelm. Hjelmen har et sejt skaterlook, og kan dermed også bruges til de første skub på skateboard eller løbehjul. skaterhjelmen sørger desuden for, at barnet aldrig får det nemt under hjelmen, da den er udstyret med 10 huller til ventilation. Cykelhjelmen er superlet med sin vægt på 174 gram, så hjelmen ikke generer barnet under cykelturen eller køreturen på skateboardet. Konstruet i In-mold teknologi betyder, at cykelhjelmen er støbt i et, og derfor meget robust i glat finish.

Anvendelse
Lil Ripper henvender sig til forældrene, der gerne vil give deres en god start på kørsel i trafikken. Cykelhjelmen er robust og sikker, og giver gode forudsætninger for barnets færden ude i trafikken. Hjelmen er desuden i et flot design som skaterhjelm i pæne farver, og kan derfor også bruges til skate, rollerblades og løbehjul. Cykelhjelmen er meget nem at tage på, og kan justeres blot ved indstille omkredsen i nakken med Action Fit- systemet. Det bliver desuden aldrig et problem, at skulle klikke hagespændet på, da hjelmen er med no pinch side buckle, så spændet ikke sætter sig fast i huden.

Specifikationer

  • Farve: Clown Fish Mat Gråblå
  • Aldersgruppe: Børn og junior
  • Indvendig omkreds: vælg mellem 45-51 cm og 47-54 cm.
  • Vægt: ca. 174 gram
  • CE EN 1078 / CPSC Bicycle / ASTM F1492-08
  • 10 ventilationhuller
  • Fusion in-Mold Polycarbonate skal
  • Action Fit drejeanordning til justering af størrelsen
  • Hagespænde som er med no-pinch side buckle

Kvalitetsniveau
Bell Helmets har altid stået for gode hjelme, der har givet sikkerhed til de fartelskende. Firmaet har mange års erfaring med udvikling af hjelme til både børn, amatører og professionelle. Bell er derfor meget pålideligt, og skuffer aldrig med deres produkter.

Vedligeholdelse
Cykelhjelmen kræver minimal vedligeholdelse. Hvis hjelmen bliver beskidt, kan den nemt tørres over med en fugtig klud.

Ingen anmeldelser af dette produkt.