1 anmeldelser
Bell Charger Cykelhjelm er en hjelm i et flot aerodynamisk design. Hjelmen har 18 ventilationshuller, som sørger for god ventilation og nedkøling. Ergo Fit™ tilpasningssystemet sikrer at hjelmen tilpa…
Læs mere
Vejl.: 399,00
DKK 299,00
Ikke på lager
OBS: Forventet levering: Leveringstid ukendt - Få mail ved hjemkomst
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fri fragt til pakkeshop
'

Bell Charger Cykelhjelm er en hjelm i et flot aerodynamisk design. Hjelmen har 18 ventilationshuller, som sørger for god ventilation og nedkøling. Ergo Fit™ tilpasningssystemet sikrer at hjelmen tilpasses individuelt, så den sidder perfekt på hovedet. Hjelmen er nem og sikker at justere med én hånd.

Anvendelse
Bell Charger hjelmen juniorer og voksne med et hovedomfang på 50-57 cm. Charger hjelmen er let og hurtig at tilpasse i omkreds, således at den både kan anvendes med og uden pandebånd eller hjelmhue. Her får du en flot hjelm til hverdagsbrug.

Specifikationer

  • Farve: Blå
  • Aldersgruppe: Junior og voksne
  • Indvendig omkreds: 50-57 cm
  • CE EN 1078
  • 18 ventilationshuller
  • Ergo Fit™ System
  • In-Mold Polycarbonate skal
  • Aftagelig skygge

Justering
Når ErgoFit™ skal justeres, skal skiven drejes med en tommelfinger med uret for at stramme, og mod uret for at løsne. Tilpasningssystemet bør sidde tæt, men ikke ukomfortabelt stramt.

Sikkerhed og kvalitet
Denne Bell Charger Cykelhjelm er produceret under strenge kvalitetskontrol, og er dermed også EN1078 certificeret, hvilket er de europæiske sikkerheds-, miljø- og sundhedskrav. Vi anbefaler, at hjelmen opbevares i tørre og ikke for varme forhold. Opbevaring i direkte sollys kan forårsage varmeskader.

Vedligeholdelse
Vi anbefaler at hjelmen rengøres med en blød klud og mild sæbe. Stærke rengøringsmidler kan beskadige hjelmen og ødelægge dens funktion.

EAN: 768686033933

09-09-2018
Utroligt hurtig levering (jeg bestilte søndag, levering mandag) af en hjelm, som fuldt ud lever op til forventningerne!