Denne cykelhjelm til børn har et ben begge lejre, når det kommer til designet af hjelmen. Cykelhjelmen er blevet givet en hård og kompakt skal med ABS hard-shell Technology, der samtidig giver en ydre beskyttelse ved et event…
Læs mere
Størrelsesguide til cykelhjelme
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Varen er fragtfri Fri fragt*
ved 299,-
Spørgsmål? Ring på 39 40 31 31 eller skriv til info@cykelpartner.dk
'

Denne cykelhjelm til børn har et ben begge lejre, når det kommer til designet af hjelmen. Cykelhjelmen er blevet givet en hård og kompakt skal med ABS hard-shell Technology, der samtidig giver en ydre beskyttelse ved et eventuelt fald. Beskyttelsen bliver set mange steder i denne hjelm, hvor en In-mold konstruktion samtidig giver styrke og lethed til hjelmen. Her er yderskallen smeltet sammen med den beskyttende inderskal, og kan dermed give en god beskyttelse mod hårde slag og stød, men samtidig have en lav vægt. En dyb beskyttelse ved pande og nakke sørger for det samme, og kan dermed mindske skader og slag der er uforudsete. Hjelmen er udviklet efter hovedets anatomi, og giver dermed en fremragende ventilation med sine huller, og kan nemt justeres i den indre pasform med Zoom Ace Urban, hvor man blot skal benytte sig af et spænde i nakken.

Anvendelse
Scraper Kid 3.0 fra Abus lader dit barn lege i lang tid uden, at være generende for dit barn hoved, og giver samtidig en høj beskyttelse. Skaterhjelmen kan anvendes til mange forskellige aktiviteter og er samtidig nem at anvende. Dette muliggøres af bløde og justerbare stropper, hvor den indre pasform desuden nemt og hurtigt kan justeres med Zoom Ace Urban. Dette gøres blot vha. et nakkespænde.

Specifikationer

 • Farve: Pink
 • Vægt: 400-420 gram
 • Finjusterbart nakkespænde
 • 8 ventilationshuller
 • Plads til hestehalen
 • Klik-hagespænde
 • Aftagelige og vaskbare inderpuder
 • Refleksdetaljer

Kvalitetsniveau
Abus har gjort sig kendte på deres høje fokus på sikkerheden i deres produkter. Dermed adskiller de sig fra andre fabrikanter, og lægger sig på spidsen af det internationale marked. Produkterne bliver brugt af et bredt publikum, hvor flere professionelle cykelhold er kunder. Kunden kan derfor være tryg ved køb af produkter fra Abus.

Vedligeholdelse
Denne cykelhjelm har ikke brug for en stor vedligeholdelse, men kan med fordel blive tørret over med en fugtig klud ved skidt og snavs. Vi anbefaler dog, at man ikke bruger stærke rengøringsmidler til vedligeholdelse, da dette kan beskadige produktet.

Tilgængelige varianter

51-55 cm


Sådan indstilles din cykelhjelm korrekt
For at sikre den mest optimale beskyttelse af hovedet er det væsentligt, at den er indstillet helt korrekt.

Som hovedregel gælder disse 3 tommelfingerregler:

 • Hjelmen skal passe til hovedets omkreds
 • Hjelmen skal altid sidde helt vandret på hovedet
 • De forreste stropper skal gå lodret ned og stropperne skal sidde godt til, når spændet omkring hagen lukkes

For at opnå den størst mulige sikkerhed, er det vigtigt at kende omkredsen af hovedet inden køb.

Den rette størrelse sikrer optimal sikkerhed og komfort
Omkredsen måles bedst med et målebånd, som placeres vandret omkring hovedet, lidt over ørerne. En god tommelfingerregel er, at der måles ca. 2 cm. over øjenbrynene.

0-3 år 44-52 cm
2-7 år 46-57 cm
5-12 år 52-60 cm
12+ 52-65 cm

Størrelserne er vejledende og vi anbefaler altid, at du måler omkredsen af hovedet inden køb af en ny cykelhjelm.

Ingen anmeldelser af dette produkt.