Den essentielle sikkerhed er givet, i denne cykelhjelm til dit barn. Cykelhjelmen er karakteriseret af en robust og let In-mold konstruktion, hvilket sørger for en yder- og inderskal der er støbt sammen. Dermed kan hjelmen gi…
Læs mere
Størrelsesguide til cykelhjelme
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alle varer
Varen er fragtfri Fri fragt*
ved 299,-
'

Den essentielle sikkerhed er givet, i denne cykelhjelm til dit barn. Cykelhjelmen er karakteriseret af en robust og let In-mold konstruktion, hvilket sørger for en yder- og inderskal der er støbt sammen. Dermed kan hjelmen give en god beskyttelse, samtidig med en lav vægt. Pande og nakke har fået en ekstra dyb beskyttelse i denne hjelm, så dit barn sikkert kan køre i trafikken. Anuky fra Abus er desuden lavet med LED-lys i nakken således, at en fuld synlighed kan opnås i trafikken.

Anvendelse
Anuky fra Abus giver dit barn alle de fornødne elementer i trafikken, så cykelturen blot kan nydes. Cykelhjelmen henvender sig til børn i alle aldre, hvor de forskellige størrelser samtidig sørger for alsidighed. Zoom Evo Kids gør justeringen af den indre pasform nemt, da dette blot gøres med et simpelt nakkespænde. Det giver samtidig barnet mulighed for, at kunne vokse i cykelhjelmen.

Specifikationer

 • Farve: Blå med junglemotiv
 • Vægt: 200-220 g
 • In-mould konstruktion
 • Insektnet
 • Integreret LED-lys bagpå
 • Justeringsspænde bagpå
 • 6 ventilationshuller
 • Vaskbare inderpuder
 • Refleksdetaljer

Kvalitetsniveau
Abus har sikkerheden i fokus, når de udviklet produkter til deres kunder. Dette adskiller dem fra andre konkurrenter, og har samtidig sikret dem en plads på øverste hylde på det internationale marked. Firmaet leverer produkter til amatører og professionelle, og har sjældent skuffet med deres alsidige produkter. Kunden kan derfor være tryg ved køb af produkter fra Abus.

Vedligeholdelse
Abus Anuky kræver ikke stor vedligeholdelse, men kan med fordel blive tørret over med en fugtig klud ved skidt og snavs. Det anbefales ikke, at man bruger stærke rengøringsmidler til vedligeholdelse, da dette kan beskadige hjelmen.


Sådan indstilles din cykelhjelm korrekt
For at sikre den mest optimale beskyttelse af hovedet er det væsentligt, at den er indstillet helt korrekt.

Som hovedregel gælder disse 3 tommelfingerregler:

 • Hjelmen skal passe til hovedet omkreds
 • Hjelmen skal altid sidde helt vandret på hovedet
 • De forreste stropper skal gå lodret ned og stropperne skal sidde godt til, når spændet omkring hagen lukkes

For at opnå den størst mulige sikkerhed, er det vigtigt at kende omkredsen af hovedet inden køb.

Den rette størrelse sikrer optimal sikkerhed og komfort
Omkredsen måles bedst med et målebånd, som placeres vandret omkring hovedet, lidt over ørerne. En god tommelfingerregel er, at der måles ca. 2 cm. over øjenbrynene.

0-3 år 44-52 cm
2-7 år 46-57 cm
5-12 år 52-60 cm
12+ 52-65 cm

Størrelserne er vejledende og vi anbefaler altid, at du måler omkredsen af hovedet inden køb af en ny cykelhjelm.

Ingen anmeldelser af dette produkt.