Fragtfri ved DKK 299,00
Prismatch
365 dages returret
39 40 31 31
Der er fokus på føddernes velvære i designet af disse yderst funktionelle cykelsokker, der kan hjælpe med en optimal oplevelse på cykelturen. Cykelsokkerne er lavet med brug af merino uld, der g…
Læs mere
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 20.00
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fragtfri ved DKK 299,00
'

Der er fokus på føddernes velvære i designet af disse yderst funktionelle cykelsokker, der kan hjælpe med en optimal oplevelse på cykelturen. Cykelsokkerne er lavet med brug af merino uld, der giver en god varme til fødderne, mens de samtidigt også kan levere en nødvendig transport af sved og fugt således, at man kan være tempereret og ventileret hele vejen igennem. Dette hjulpet godt på vej af en yderside af polyamid, der kan hjælpe med en slidstærk og holdbar tilstedeværelse, så man kan være holdbar nok til turens strabadser. Cykelstrømperne er desuden blevet designet med en god pasform, så man kan være fleksibel ved træning og konkurrencekørsel.

Anvendelse
Hunter Merino Sock fra Sweet Protection giver den op med sine specifikationer, der kan give den største komfort til dine fødder. Cykelsokkerne kan benyttes i mange forskellige henseender, hvor de vil give den rette komfort og varme til cykelrytterens fødder. Cykelsokkerne er desuden lavet med en god pasform, så de er fleksible og passer til de fleste typer af fødder.

Specifikationer

  • Merino uld
  • Materiale: 57% merino uld / 40% polyamid / 3% elastan
  • Kølende effekt
  • Strækbart materiale
  • Vægt: 55 gram

Kvalitetsniveau
Sweet Protection giver gode muligheder for en præcis og mere funktionel oplevelse med produkterne, hvor deres værdier om frihed igennem produkterne kommer til virke. Dette sker med brug af komfort og funktionalitet inkorporeret i produkterne, hvor solide materialer og nytænkende teknologier bliver benyttet. Dette har givet dem et niveau, der kan matche niveauet hos amatører og professionelle. Herved er de blevet dominerende på det internationale marked, hvor den enkelte kunde kan være i centrum for designet. Kunden kan derfor være tryg ved køb af produkter fra et mærke, hvor friheden er allerstørst.

Vedligeholdelse
Vi anbefaler blot, at man vasker disse cykelstrømper ved en nænsom vask i maskinvask, hvor man enten gør brug af sportsvaskemiddel eller uldvaskemiddel. Dette vil sørge for det bedste resultat, hvor en lang levetid kombineres med en ordentlig behandling af stoffets specifikationer. Dog vil vi ikke anbefale, at man benytter sig af en tørretumbler efterfølgende.

Ingen anmeldelser af dette produkt.