Fragtfri ved DKK 299,00
Prismatch
365 dages returret
39 40 31 31
2 anmeldelser
Disse Tour Merino cykelstrømper i uld fra Sensor, henvender sig til cykel entusiasten der vægter kvalitet og komfort højt. Strømpen er fremstillet af Merino uld fra New Zealand, hvilket giver dig en…
Læs mere
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 18
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fragtfri ved DKK 299,00

Disse Tour Merino cykelstrømper i uld fra Sensor, henvender sig til cykel entusiasten der vægter kvalitet og komfort højt. Strømpen er fremstillet af Merino uld fra New Zealand, hvilket giver dig en lækker blød strømpe. Fodsålen er designet i plys, og der er forstærkning ved tå og hæl.

Anvendelse
Disse Tour Merino strømper fra Sensor er beregnet til helårsbrug. Cykelstrømpen er let og ventilerende, hvilket gør din cykeltur ekstra behagelig.

  • Farve:Sort/grå
  • Materiale: 30% Merino uld 50% polyester 15% polyamid 5% elastan
  • Forstærket tå og hæl
  • Fodsål i plys
  • Letvægt
  • Ideel til cykling

Kvalitetsniveau
Er du på udkig efter en komfortabel og let cykelstrømpe i uld, er denne Tour Merino strømpe lige noget for dig. Merino uld har mange fine egenskaber, såsom temperaturregulering, svedabsorbering samt beskyttelse mod svedlugt. Med disse strømper er du sikret en behagelig træning, og en cykelstrømpe som støtter de rigtige steder.

Vedligeholdelse
Når du vasker dine uldprodukter bør du altid vaske med uldvaskemiddel for at opretholde uldens egenskaber og levetid. Vi anbefaler at man vasker i hånden eller på uldprogram, men du kan også sagtens vaske dem på almindeligt program ved 30 grader, når blot de vaskes med uldvaskemiddel. Uld kan ikke tørretumbles.

 

06-02-2018
helt tilfreds behagelige at have på,kan anbefales.
03-12-2017
Sidder godt på foden og god varme ingen kolde fødder på cykelturen