3 anmeldelser
Vindtæt sok lavet i fleksibelt, vindtæt og åndbart materiale. Den giver maksimal isolering på fødderne og sikrer varme og behagelige fødder i koldt og blæsende vejr. Komforten er yd…
Læs mere
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fri fragt*
ved 299,-
'

Vindtæt sok lavet i fleksibelt, vindtæt og åndbart materiale. Den giver maksimal isolering på fødderne og sikrer varme og behagelige fødder i koldt og blæsende vejr. Komforten er yderligere optimeret med den børste fleece på indersiden

Anvendelse
Dette sæt sokker kan med fordel bruges sammen med et tyndt vandtæt skoovertræk. Så har man en fremragende kombination til vintertræning. Løbere kan også bruge den med fordel som et alternativ til en vinterløbesko.

Specifikationer

  • Vind- og vandtætte samt åndbare materialer
  • Multipanelsdesign
  • Formsyede
  • Flat-lock syninger

Kvalitetsniveau
GripGrab har til denne sæson hævet kvaliteten på alle deres i forvejen gode produkter. Alt lige fra materiale til syninger er forbedret. Materialerne kommer fra nøje udvalgte producenter, der kan leve op til GripGrab's høje kvalitetskrav.

Vedligeholdelse
Sokkerne er lavet i 100% polyester. Sokkerne kan maskinvaskes med andre tekstiler i samme farve, de bør ikke bleges, tørretumbles, stryges eller vrides hårdt.

04-08-2019
25-12-2016
Passer fint i størrelsen, men er lidt stamme at få på foden fordi de ikke er så elastiske, dejlig varme og vindtætte
04-12-2016
Meget små i størrelse - bruger normalt 43/44 og købte str. 44/45 og de sidder stramt direkte på foden