Fragtfri ved DKK 299,00
Prismatch
365 dages returret
39 40 31 31
1 anmeldelser
No-show Sock er en yderst komfortabel og åndbar sok, som er fremstillet i coolmax materialer. Sokken er velegnet til cykling i varme omgivelser, som spinning og andre indendørs aktiviteteter. På grund af de…
Læs mere
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 20.00
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fragtfri ved DKK 299,00
'

No-show Sock er en yderst komfortabel og åndbar sok, som er fremstillet i coolmax materialer. Sokken er velegnet til cykling i varme omgivelser, som spinning og andre indendørs aktiviteteter. På grund af de åbne mesh paneler sikres der en høj åndbarhed og støtten bagpå mindsker belastningen på akillessenen samt sørger for, at sokken ikke glider ned. Sokken har endvidere no-show profil, hvilket gør at den holdes fri fra anklen.

Anvendelse
Strømpen fra GripGrab er velegnet til cykling i varme omgivelser, såsom spinning og andre indendørs aktiviteter. Cykelstrømpen har mesh paneler, hvilket giver en høj åndbarhed.

Specifikationer

  • Farve: Hvid
  • Materiale: 40% Acrylic, 29% polyester, 20% nylon, 7% cotton og 4%polyurethane
  • Let Coolmax materiale
  • Luftige mesh zoner, som sikrer en god åndbarhed
  • No-show profil

Kvalitetsniveau
No-show sock er en yderst komfortabel og åndbar strømpe, på grund af de åbne mesh paneler, hvilket også giver en god støtte op omkring achillesenen. desuden er sokken fremstillet i coolmax materialer.

Vedligeholdelse
Sokkerne kan maskinvaskes uden blegemiddel, og de må ikke tørretumbles.

 

01-12-2017