Fragtfri ved DKK 299,00
Prismatch
365 dages returret
39 40 31 31
2 anmeldelser
Race Lite cykelstrømper fra Sensor er rigtig god til dig, der mangler et par lette cykelstrømper i et smart design. Strømperne er meget komfortable da de er lette og åndbare, og med forstærkni…
Læs mere
Delvis på lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 18
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fragtfri ved DKK 299,00

Race Lite cykelstrømper fra Sensor er rigtig god til dig, der mangler et par lette cykelstrømper i et smart design. Strømperne er meget komfortable da de er lette og åndbare, og med forstærkning i hæl og tå. De er gode til cykling men kan også bruges til spinning. 

Anvendelse
På en varm sommerdag, kan du med fordel anvende disse Race Lite strømper fra Sensor. Strømpen er let og ventilerende, hvilket gør din cykeltur ekstra behagelig. Cykelstrømperne fra Sensor kan også sagtens anvendes til spinning.

Specifikationer

  • Farve: Sort/hvid
  • Materialer: 30% bomuld, 30% polyester, 20% poplin, 15% polyamid, 5% elastan
  • Forstærkning på hæl og tå 
  • God ventilation
  • Letvægt
  • 2 lags
  • Med logo 

Kvalitetsniveau
Vristen på denne cykelstrømpe er lavet af mesh, som skaber ventilation og derved sikrer dig høj komfort. Kunne du tænke dig et par cykelstrømper der garanterer dig en behagelig træning som støtter de rigtige steder er dette strømpen for dig. Yderligere er strømpen fremstillet med dobbeltlag ved anklen, samt forstærkning ved tå og hæl.

Vedligeholdelse
Vi anbefaler at strømperne vaskes på 30 grader. Det er altid en god ide at anvende et sportsvaskemiddel, da dette forlænger levetiden, og fjerner lugt fra dine cykelstrømper

 

21-07-2019
Super lækker komfort - max fede at bruge under cykelturen😁
22-03-2019